UPDATE

Garmin Smartwatches: Διακοπές με δράση και χωρίς φόρτιση!


JTeam

5 Ιουλίου 2022

Garmin Smartwatches: Διακοπές με δράση και χωρίς φόρτιση!
Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Team Garmin Greece μεταφέρεται στη θάλασσα και καλωσορίζει τον Ιούλιο, με μία καμπάνια γεμάτη δράση και αδρεναλίνη.

Οι διακοπές είναι ευκαιρία για εξερεύνηση νέων καλοκαιρινών δραστηριοτήτων και τα Garmin Smartwatches τις υποστηρίζουν όλες! Γι’ αυτό ο κόσμος των watersports ενώθηκε και η ιστιοπλοΐα με τους Παύλο Καγιαλή και Γιάννη Ορφανό, συνάντησε τον Βύρωνα Κοκκαλάνη και την Κατερίνα Δίβαρη του Windsurf και το νέο μέλος της ομάδας Baptiste Bourdoulous του Kiteboard, για να δοκιμάσουν τις αντοχές των Garmin Smartwatches.

Με εκδόσεις solar που φορτίζουν από τον ήλιο, με μοναδική ανθεκτικότητα και με επιλογές προφίλ για μία πληθώρα δραστηριοτήτων στη θάλασσα, από ιστιοπλοΐα μέχρι surf και από καγιάκ μέχρι kiteboard, τα smartwatches Garmin θα σας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, ό,τι και αν επιλέξετε τα κάνετε.

Το εντυπωσιακό Instinct 2 Solar είναι το πρώτο smartwatch από την Garmin που με επαρκή έκθεση στον ήλιο δεν χρειάζεται ποτέ φόρτιση! Έχει ανθεκτικότητα 10 ΑΤΜ που σημαίνει ότι αντέχει μέχρι 100μ. βάθος, ενώ η στιβαρή του κατασκευή, αντέχει στις πτώσεις και στα χτυπήματα των θαλάσσιων σπορ. Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, η Κατερίνα Δίβαρη και ο Baptiste Bourdoulous επιλέγουν το προφίλ Surf που διαθέτει για Surf, Windsurf και Kiteboard για να έχουν άμεσα, μεταξύ άλλων, πληροφορίες για ταχύτητα, απόσταση, άλματα και δεδομένα παλίρροιας. Η συμβατότητα με την εφαρμογή Surfline® επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει επιπλέον ύψος κύματος, άνεμο και αξιολόγηση για σημεία surf.

Jenny.Gr
(Βύρων Κοκκαλάνης-Windsurf)
Jenny.Gr
(Παύλος Καγιαλής & Γιάννης Ορφανός-Ιστιοπλοΐα)
Jenny.Gr
(Baptiste Bourdoulous-Kitesurf)
Jenny.Gr

Το quatix 7 είναι το κατεξοχήν smartwatch για τους φίλους της θάλασσας και οι Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν κάτι διαφορετικό για τον καρπό τους. Διαθέτει προφίλ για θαλάσσια σπορ όπως surf και kite, προφίλ για ταξίδι με σκάφος, ψάρεμα και αγωνιστική ιστιοπλοΐα και βέβαια όλα τα αγαπημένα προφίλ Garmin για προπόνηση εντός και εκτός νερού. Με την εντυπωσιακή εμφάνιση, τις ασυναγώνιστες λειτουργίες αλλά και την επικοινωνία με τα Garmin ηλεκτρονικά στο σκάφος, η σειρά quatix ανήκει στη θάλασσα. Οι νέες εκδόσεις quatix 7 περιλαμβάνουν επιπλέον το quatix 7 Pro Sapphire με την εντυπωσιακή AMOLED οθόνη και το quatix 7x solar με αυτονομία που φτάνει τις 37 ημέρες.

Καλό Καλοκαίρι!