UPDATE

Summer sale: 6 εντυπωσιακά καλοκαιρινά outfits που αξίζει να αποκτήσουμε στις φετινές εκπτώσεις


JTeam

23 Ιουλίου 2022

Summer sale: 6 εντυπωσιακά καλοκαιρινά outfits που αξίζει να αποκτήσουμε στις φετινές εκπτώσεις
Το καλοκαίρι είναι εδώ, το ίδιο και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, οι οποίες μας καλούν για ατέλειωτο shopping therapy λίγο πριν αναχωρήσουμε για τις διακοπές μας.

Όλα τα summer trends που αγαπήσαμε περιμένουν να κάνουν refresh στις ντουλάπες και στην αισθητική μας με νέες ειδικές τιμές, στις οποίες δύσκολα θα αντισταθούμε. Ξαφνικά, το ένα ρούχο μοιάζει πιο ελκυστικό από το άλλο κι εμείς, τα θέλουμε όλα! Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που τελικά, κάπως χάνουμε το στόχο μας, ο οποίος φυσικά, είναι να αποκτήσουμε τα must-have items της σεζόν.

Μια καλή λύση θα ήταν να σχεδιάσετε μια updated shopping list, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις τάσεις της εποχής, ώστε να ψωνίσετε πιο στοχευμένα. Επίσης, το online shopping ή και τα κανονικά ψώνια από ένα μόνο brand θα βοηθούσε στο να χτίσετε μια γκαρνταρόμπα ομοιόμορφη, με συνέχεια και με ρούχα ίδιου ύφους που να επιτρέπουν το mix&match. Αυτό που μένει λοιπόν, είναι να βρείτε ένα brand που να τα περιλαμβάνει όλα και να διαθέτει ουσιαστικές εκπτώσεις!

Ένα από τα δικά μας αγαπημένα, είναι το ελληνικό brand Enzzo, το οποίο όχι μόνο έχει αφίξεις σχεδόν κάθε εβδομάδα, αλλά και εκπτώσεις σε προηγούμενες και νέες κολεξιόν που αγγίζουν το 50%! Η Enzzo δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει στη σύγχρονη, δυναμική γυναίκα on και off-duty επιλογές για τα καθημερινά της looks, μίνιμαλ διαχρονικά essentials που λειτουργούν σε κάθε περίσταση και statement pieces, με τα οποία θα ξεχωρίσει. Ένα brand που βασίζεται στην κομψότητα του διαχρονικού, προσθέτοντας ωστόσο ένα fashion twist εμπνευσμένο από τα trends του street style.

Ανακάλυψε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις της Enzzo, εδώ.

Τα summer essentials των φετινών εκπτώσεων:

Το… too hot to handle επίσημο φόρεμα
Το πιο υπέροχο φόρεμα του καλοκαιριού, το πιο σαγηνευτικό ρούχο που κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα και αναδεικνύει με τον πιο θηλυκό τρόπο το σώμα. Το επίσημο φόρεμα αποτελεί must-have του καλοκαιριού, αφού αυτήν την περίοδο οι γάμοι και τα special events είναι πολύ περισσότερα απ’ ότι το χειμώνα. Επενδύστε σε ζωηρά prints και έντονα χρώματα που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα και εντυπωσιάστε όσους θα έχουν την τύχη να σας αντικρύσουν.

Jenny.Gr

Βρες όλα τα φορέματα της Enzzo

Η breezy καλοκαιρινή φούστα
Πως φαντάζεστε να κάνετε τις βόλτες σας στα σοκάκια των Κυκλάδων; Εμείς πάντως, μας φανταζόμαστε ντυμένες με μια μάξι, εντυπωσιακή φούστα ή μια silk midi που αποπνέει θηλυκότητα, συνδυασμένη με φλατ σανδάλια και κρατώντας μια oversized ψάθινη τσάντα. Ενώ το βράδυ, φανταζόμαστε να πίνουμε τα cocktails μας, φορώντας μια εντυπωσιακή μίνι, η οποία θα ταιριάζει άψογα με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα και θα συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στα… πόδια μας. Stylish, αιθέρια και τέλεια εναρμονισμένη με τα vibes του νησιού!

Jenny.Gr

Βρες όλες τις φούστες εδώ

Το light top
Κλασικό, cropped ή patterned; Όποιο top κι αν σας… κλείνει το μάτι, ξέρετε ότι θα φορεθεί ασταμάτητα και με άπειρους συνδυασμούς. Επιλέξτε ένα ελαφρύ και δροσερό πουκάμισο, το οποίο να μπορεί να φορεθεί άνετα πάνω από ένα μαγιό, είτε ένα stylish cropped top, το οποίο συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα. Επίσης αν λατρεύετε τις vivid εμφανίσεις, τα soft κομψά χρώματα και τα έντονα μοτίβα αποτελούν μια σούπερ fun νότα, την οποία κάθε fashion girl οφείλει να έχει στη ντουλάπα της, ειδικά το καλοκαίρι!

Jenny.Gr

Βρες όλα τα tops του Enzzo εδώ

To cropped παντελόνι με το perfect cut
Αυτό το ιδανικό που αγκαλιάζει κολακευτικά τις γυναικείες καμπύλες και τις αποθεώνει με ό,τι κι αν συνδυαστεί. Τα summer trousers είναι φτιαγμένα από ελαφριά υφάσματα, συνήθως σε ζωηρά χρώματα ή printed και σταματάνε λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Με parisian chic αισθητική, τα cropped παντελόνια κατέχουν μια υψηλή θέση στην καλοκαιρινή μας shopping list. Ειδικά τώρα που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων!

Jenny.Gr

Βρες όλα τα παντελόνια - σορτς εδώ

Το fashion statement party dress
Ώρα για πάρτι, λάμψη και ασταμάτητο χορό κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι με μόνο ρούχο το αγαπημένο σας party dress. Καλοκαίρι χωρίς night outs δεν γίνεται, όπως επίσης δεν γίνεται και χωρίς εντυπωσιακά φορέματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Λαμπερά, σατινέ, μίνι και midi, τα party dresses της Enzzo κινούνται σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και εντυπωσιάζουν.

Jenny.Gr

Βρες όλα τα φορέματα της Enzzo

Τα accessories του καλοκαιριού
Μιας και το καλοκαίρι δεν απαιτεί πολλά ρούχα, τα λαμπερά αξεσουάρ αποτελούν το τέλειο styling trick για να προσθέσετε έξτρα ενδιαφέρον στην εικόνα σας και να ολοκληρώσετε το look σας. Oversized και μίνι τσάντες, χρυσά διακριτικά κοσμήματα και fun λεπτομέρειες στολίζουν με τον πιο όμορφο τρόπο το βραδινό, αλλά και το πρωινό σας outfit, βάζοντας ένα fashion touch στο τελικό αποτέλεσμα. Simple and chic!

Jenny.Gr

Βρες τσάντες και κοσμήματα εδώ

Ανακάλυψε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις της Enzzo, εδώ.