UPDATE

Lio Mykonos: Το πιο glamorous cabaret club του πλανήτη απογειώνει τις βραδιές στο νησί των ανέμων


JTeam

17 Αυγούστου 2022

To φαντασμαγορικό σόου του Lio Mykonos
Το εμβληματικό brand μουσικής και φιλοξενίας Pacha Group έφερε στη Μύκονο την παγκοσμίου φήμης cabaret dining εμπειρία κι εμείς την είδαμε από κοντά.

Το Lio, το πιο διάσημο club της Ίμπιζας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ και μια δεκαετία το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους μερικοί από τους μεγαλύτερους celebrities του κόσμου, από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μέχρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι το νυχτερινό κέντρο που κατάφερε να συνδυάσει άριστα το fine dining με την απόλυτη διασκέδαση, μετατρέποντας σταδιακά το δείπνο των επισκεπτών του σε ένα μεγάλο πάρτι.

Αυτή η νέα εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης, λοιπόν, προσγειώθηκε από το προηγούμενο καλοκαίρι στη Μύκονο, με το Lio να ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο ελληνικό νησί και να συστήνεται σε ντόπιους και επισκέπτες. Κρυμμένο πίσω από μια μυστική πόρτα, σε ένα από τα πιο φημισμένα σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου, καταφέρνει να σε εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά.

Το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να συναντήσεις πίσω από ένα σοκάκι του νησιού είναι αυτός ο μαγικός κήπος του Lio με τα ελαιόδεντρα που συνδυάζει την κομψότητα και την γοητεία με το joie de vivre και τον ηδονισμό. Μοιάζει πραγματικά λες και περνώντας την πόρτα του, μπαίνεις απευθείας σε ένα υπέροχο όνειρο, από το οποίο δεν θες με τίποτα να ξυπνήσεις.

Το φαντασμαγορικό show του Lio δεν μοιάζει με κανένα

Μετά την πρώτη του εντυπωσιακή χρονιά, το Lio Mykonos επέστρεψε φέτος ακόμη καλύτερο. Με ένα νέο show που έχει τίτλο ‘Simply the Best’ ξεκίνησε στις 26 Μαΐου, φέρνοντας έναν άλλο αέρα στο νησί. Η μαγεία και το glamour των προηγούμενων shows που διασκέδασαν τους καλεσμένους την τελευταία δεκαετία στον χώρο-ναυαρχίδα του brand, το Lío Ibiza, έχει μεταφερθεί φέτος στη σκηνή του Lio Mykonos.

Jenny.Gr

Ανοικτό καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα βράδια στο Lio Mykonos περιλαμβάνουν εντυπωσιακές παραστάσεις χορευτών, τραγουδιστών και ακροβατών παγκόσμιας κλάσης. Με τις κατευθύνσεις του μοναδικού Joan Gracia, του Creative Director της Pacha, η ομάδα των καλλιτεχνών παρουσιάζει ορισμένα από τα καλύτερα νούμερα της ιστορίας του Lio Ibiza, εμπλουτισμένα με αρκετά εντελώς νέα, που θα εντυπωσιάσουν όλους όσους έχουν την τύχη να βρεθούν φέτος στο Lío Mykonos.

Jenny.Gr

Λαμπερά κοστούμια, υπέροχες φωνές και νούμερα που αρκετές φορές κόβουν την ανάσα συνθέτουν το ξεχωριστό αυτό show. Παράλληλα, οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τις γαστρονομικές δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου μέσα από ένα a la carte μενού που δίνει έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στο Lio οι καλλιτέχνες είναι σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους καλεσμένους, παρακινώντας τους να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Κανείς δεν φεύγει από το μαγαζί άλλωστε χωρίς να μάθει τη μυστική χορογραφία του Lío (σίγουρα θα συνεχίσετε να τη χορεύετε για μέρες).

Jenny.Gr

Και μετά το δείπνο τι; Η βραδιά είναι μεγάλη στο Lio. Έτσι μόλις ολοκληρωθεί το πολύωρο show, o νέος χώρος του club στο Lio Mykonos θα φιλοξενήσει όσες και όσους επιθυμούν να συνεχίσουν το πάρτι. Με resident house και RnB DJs και παράλληλα δύο special events κάθε εβδομάδα, η εμπειρία του club στο Lio αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για afterparty. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως μετά τη Μύκονο, το Lio θα ανοίξει το φθινόπωρο στο Λονδίνο, στο χώρο του εμβληματικού nightclub Café de Paris, ακολουθώντας το σχέδιο επέκτασης του Ομίλου Pacha.

Η αρχοντική φιλοξενία του Destino

Jenny.Gr

Αν βρεθείτε στη Μύκονο, δεν θα πρέπει με τίποτα να παραλείψετε όμως και τα άλλα δύο σημεία του Pacha Group. Το κομψό Destino Pacha Mykonos, είναι το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου εκτός Ισπανίας και βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου με θέα στο Αιγαίο, τη Μυκονιάτικη Χώρα στα λευκά της και το λιμάνι.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από διάσπαρτα κτίρια χτισμένα σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, με ψηλά παράθυρα που επιτρέπουν στο Αιγαιοπελαγίτικο φως να κάνει αισθητή την παρουσία του και που δημιουργούν την αίσθηση ενός ανοικτού χώρου. Τα 34 δωμάτια και οι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι σε minimal boho ύφος, με το λευκό να κυριαρχεί και να συμπληρώνεται αρμονικά από τα φυσικά χρώματα και τα φυσικά υλικά.

Jenny.Gr

Το ανοικτό, all-day εστιατόριο, σερβίρει έναν συνδυασμό Ελληνικής και Ισπανικής κουζίνας και απολαμβάνει θέα προς τις δυο πισίνες και τη θάλασσα, αποτελώντας το ιδανικό σημείο για χαλαρό μεσημεριανό γεύμα, brunch ή – λίγο αργότερα - ποτό, κάτω από τις μουσικές επιλογές των live DJ sets. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα πάρτι είναι στο DNA του ομίλου, έτσι να είστε έτοιμοι για χορό γύρω από την πισίνα, με μουσικά events που ξεχωρίζουν και συζητιούνται έντονα στο νησί.

Το all day σημείο συνάντησης στη Φτελιά

Τέλος, η εμπειρία Pacha στη Μύκονο ολοκληρώνεται στην φημισμένη παραλία Φτελιά, με το Ftelia Pacha. Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού με τη λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά, το σημείο είναι ο απόλυτος προορισμός που έχει φιλοξενήσει και συνεχίζει να υποδέχεται μεγάλα ονόματα της μουσικής κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Σερβίροντας φρέσκα θαλασσινά και νόστιμα cocktails στα δύο επίπεδα που έχουν δημιουργηθεί στο Ftelia Pacha, η θέα προς τη θάλασσα είναι εκπληκτική ενώ η εμπειρία ενσωματώνει το πνεύμα της Μυκόνου με την boho chic αλλά και πολυτελή ατμόσφαιρα.