UPDATE

William, Kate, Meghan, Harry: Η 45λεπτη διαπραγμάτευση πίσω από την αμήχανη δημόσια εμφάνιση


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2022

William, Kate, Meghan, Harry: Η 45λεπτη διαπραγμάτευση πίσω από την αμήχανη δημόσια εμφάνιση
AP photos
Πως κατάφεραν τα δυο ζεύγη της βασιλικής οικογένειας, να εμφανιστούν και πάλι δημόσια μαζί ;

Δυο ολόκληρα χρόνια είχαν περάσει από τότε που είδαμε William με Kate και Harry με Meghan, να εμφανίζονται δημόσια και μάλιστα από κοινού. Η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση με αφορμή τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τράβηξε τις εντυπώσεις του κοινού, αλλά δεν ξέρουμε και κατά πόσο πετυχημένη ήταν, αφού η συμπεριφορά τους και η γλώσσα του σώματος μιλούσε από μόνη της. Μια φανερά αμήχανη Meghan, μια wannabe βασίλισσα και με αυτοπεποίθηση Kate και δυο πρίγκιπες, οι οποίοι δεν θύμιζαν σε τίποτα τα παλιά.

Η σχέση των William και Harry σε κάθε παλιά δημόσια εμφάνιση είχε κάτι από «bromance», με τους δυο να γελούν και να πετάνε αστεία και πειράγματα ο ένας στον άλλον. Πλέον η απόσταση μεταξύ τους είναι φανερή.

Από το 2020 λοιπόν, είχαμε να δούμε τους Fab4 και πάλι μαζί. Και όπως τελικά φάνηκε, το παρασκήνιο πίσω από την δημόσια αυτή εμφάνιση είναι αρκετά πλούσιο. Πάντως ο θάνατος της Ελισάβετ, όσο δυσάρεστος και αν είναι για την οικογένεια, τους έφερε πάλι κοντά (ή μήπως όχι;).

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα κοντά στο Παλάτι, πρόκειται τελικά για μια δημόσια εμφάνιση της τελευταίας στιγμής, ενώ φαίνεται πως πίεση άσκησε ο νέος βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος δεν ήθελε ίντριγκες και απόσπαση του κοινού από τον νέο του τίτλο.

Σύμφωνα με το Fox News προϋπήρξε μία 45λεπτη διαπραγμάτευση ανάμεσα στα δύο αδέλφια που οδήγησε και σε καθυστέρηση της εμφάνισής τους. Με προτροπή του βασιλιά Κάρολου που φαίνεται να μίλησε ξεχωριστά στους γιους του, επιδιώχθηκε η συμφιλίωση. Ήδη ο Κάρολος, στον λόγο του το βράδυ πριν την ενθρόνιση, με τις ευχές που έδωσε στον Harry, έδειξε ότι επιδιώκει - και για το δικό του καλό προφίλ ως βασιλιάς - να μην συνοδεύουν οικογενειακές ίντριγκες τη στιγμή που διαδέχεται την μητέρα του Ελισάβετ στον θρόνο.

Jenny.Gr

Ο Harry ήθελε, δεν ήθελε, έπρεπε να το υποστεί και αυτό, αφού στην συνέχεια όλοι θα μιλούσαν για το πόσο πεισματάρης είναι ο εγγονός της βασίλισσας και πως ακόμη και ο θάνατος της γιαγιάς τους δεν ήταν ικανός να τους φέρει κοντά και να βάλουν τις διαμάχες τους στην άκρη. Μάλιστα η συμφωνία έγινε τόσο στο παρά πέντε, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Harry και η Meghan δεν είχαν τα απαραίτητα «ρούχα θρήνου» μαζί τους και έπρεπε να αυτοσχεδιάσουν. Μια χαρά τους είδαμε εμείς, πάντως.

Βρετανικά μέσα κάνουν λόγο για ιστορική εμφάνιση με τις θεωρίες για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη βασιλική οικογένεια, αλλά και τι ρόλο θα έχει ο Harry από εδώ και στο εξής, να έχουν πάρει φωτιά.