UPDATE

Απαγορεύτηκε στον πρίγκιπα Harry να φορέσει στρατιωτική στολή στην κηδεία της Ελισάβετ


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2022

Απαγορεύτηκε στον πρίγκιπα Harry να φορέσει στρατιωτική στολή στην κηδεία της Ελισάβετ
@telegraph
Γιατί η στρατιωτική βασιλική στολή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον πρίγκιπα Harry

Αν περιμένατε να δείτε και πάλι τον πρίγκιπα Harry με την στρατιωτική του στολή και τα βασιλικά παράσημα στο στήθος του, το Παλάτι έχει διαφορετικά σχέδια, καθώς ούτε στην κηδεία της γιαγιάς του Ελισάβετ δεν του επέτρεψαν να τη βάλει.

Jenny.Gr

Ο Harry πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το παλάτι και τα βασιλικά καθήκοντα το 2020, όταν και έφυγε με τη σύζυγό του Meghan για την California. Μπορεί οι σχέσεις να ψυχράθηκαν, αλλά κατά καιρούς επέστρεφε στη βασιλική οικογένεια, πόσο μάλλον τώρα με τον θάνατο της Βασίλισσας, όπου εμφανίστηκε ενωμένος και πάλι με τον αδερφό του (πραγματικά; για χάρη των media; θα δείξει).

Στην κηδεία της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ όμως, δεν του επέτρεψαν να φορέσει την επίσημη βασιλική στρατιωτική του στολή, έτσι όπως συνηθίζεται σε τέτοιες διαδικασίες. Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στον 37χρονο Δούκα του Sussex δεν θα επιτραπεί να φορέσει την βασιλική στολή σε καμία επίσημη εκδήλωση του παλατιού, όχι μόνο στην κηδεία της Βασίλισσας.

Ο Harry είχε υπηρετήσει και ως βετεράνος στον στρατό επί 10 χρόνια, έχοντας μάλιστα κάνει αποστολή στο Αφγανιστάν. Είχε μιλήσει με αγάπη για την ομάδα των βετεράνων την οποία διεύθυνε και η τιμωρία που του επέβαλε το παλάτι να αποσυρθεί από τις βασιλικές στρατιωτικές υποχρεώσεις, ήταν κάτι που τον είχει πληγώσει: «Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να παραιτηθώ», είχε δηλώσει τότε.

Jenny.Gr
@vanityfair