UPDATE

Πρίγκιπας Harry: «Είναι μοναχικά χωρίς εκείνη», είπε έξω από το σπίτι της Βασίλισσας


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

Πρίγκιπας Harry: «Είναι μοναχικά χωρίς εκείνη», είπε έξω από το σπίτι της Βασίλισσας
@pagesix
Όσα είπε ο Πρίγκιπας Harry για την απώλεια της γιαγιάς του βγαίνοντας από το παλάτι του Windsor

Στο κάστρο του Windsor, βρέθηκαν τα δυο βασιλικά ζεύγη, προκειμένου να τιμήσουν την Βασίλισσα Ελισάβετ λίγες ημέρες πριν γίνει η κηδεία της. Ο Πρίγκιπας Harry όλες αυτές τις ημέρες φαίνεται συντετριμμένος, ενώ από το πλευρό του εχθές δεν έλειψε η σύζυγος του Meghan Markle.

Jenny.Gr
PA photos

Μπορεί το 2020 οι δυο τους να παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακόμισαν μόνιμα στην Καλιφόρνια, ωστόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ, θα είναι για πάντα η αγαπημένη γιαγιά του πρίγκιπα Harry. Εχθές είχαν επισκεφθεί την κατοικία της, το κάστρο του Windsor, όπου και πλήθος κόσμου βρισκόταν εκεί για να δείξει την συμπαράσταση του στην βασιλική οικογένεια.Ο Harry βγαίνοντας από το κάστρο και μιλώντας με Βρετανούς πολίτες, δήλωσε χαρακτηριστικά πως πλέον είναι πολύ μοναχικά χωρίς εκείνη.

Jenny.Gr
PA photos

Άλλωστε η παρουσία της Βασίλισσας στο παλάτι δεν περνούσε προφανώς απαρατήρητη. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε πως σε όποιο δωμάτιο του παλατιού και να βρισκόσουν, μπορούσες να νιώσεις την παρουσία της παντού. Ο θάνατος της γιαγιάς του, αποτέλεσε και την αφορμή να επανασυνδεθεί και πάλι με την βασιλική οικογένεια του, δείχνοντας πως παρά τις αντιθέσεις τους, η Βασίλισσα Ελισάβετ του λείπει και πενθεί για την απώλεια της.

Jenny.Gr
PA photos