UPDATE

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte πίσω από το φέρετρο της προγιαγιάς τους


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte πίσω από το φέρετρο της προγιαγιάς τους
@dailymail
Σήμερα η τελετή ταφής της Βασίλισσας Ελισάβετ: Ποιοι θα ακολουθούν το φέρετρο της

Πάνω από 2,000 άτομα θα παρευρεθούν σήμερα στο Westminster του Λονδίνου, προκειμένου να τιμήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ. Μεταξύ των παρευρισκομένων στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο, θα βρίσκονται και τα παιδιά της Kate και του William.

Jenny.Gr

Ο πρίγκιπας George (9 ετών) και η πριγκίπισσα Charlotte (7 ετών), θα λάβουν μέρος στην πομπή της βασιλικής οικογένειας, που θα ακολουθεί το φέρετρο κατά την είσοδό του στο ναό. Ο μικρός τους αδελφός, Louis, δεν αναμένεται να είναι παρών. Στην τελετή και το τελευταίο αντίο στην Βασίλισσα, θα βρίσκονται φυσικά και ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα, οι οποίοι θα ηγούνται της πομπής, ενώ θα ακολουθήσουν William και Kate με τα παιδιά τους. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle και τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Πριν την έναρξη της τελετής, θα ακουστεί μία καμπάνα κάθε 96 λεπτά, όσα χρόνια έζησε και η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο. Κατά το τέλος της λειτουργίας, θα ηχήσει το Last Post πριν ζητηθεί από τους παρευρισκομένους να τηρήσουν δύο λεπτά σιγής.

Jenny.Gr

Βασιλείες και ηγέτες κρατών έχουν καταφτάσει στην Αγγλία για το σημαντικό γεγονός και αντιπροσωπεία κάθε, προσκεκλημένης, χώρας θα βρεθεί στο Αββαείο.

Μεταξύ των διακεκριμένων προσώπων στη βρετανική πρωτεύουσα ξεχωρίζουν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, ο πρόεδρος της Γαλλίας Μacron, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel. Παρόντες θα είναι επίσης ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και αυτοκράτορας Ναρουχίτο της Ιαπωνίας.