UPDATE

GNTM 5: Η αποθέωση της 79χρονης κυρίας Λάβδα


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2022

GNTM 5: Η αποθέωση της 79χρονης κυρίας Λάβδα
«Η ηλικία πλέον στη μόδα - δεν ξέρω αν έχετε μάθει τα νέα - δεν έχει καμία σημασία», δήλωσε η Βίκυ Καγιά στις auditions του GNTM 5

Είναι γεγονός πως η βιομηχανία της μόδας τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καταρρίψει κάθε στερεότυπο και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει από το φετινό GNTM 5, το οποίο θέλει με την σειρά του να περάσει το ίδιο μήνυμα. Αυτήν την φορά το ενδιαφέρον τραβάει το γεγονός, πως πλέον δεν υπάρχει ηλικιακό όριο στο να γίνει κάποιος/α μοντέλο και να καταφέρει να επιτύχει στον συγκεκριμένο χώρο.

Γι' αυτό και ανεξαρτήτως ηλικίας κάθε διαγωνιζόμενη έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τα θέλω της, σε οποιαδήποτε φάση της ζωής της και αν βρίσκεται. Ο ηλικιακός περιορισμός πλέον δεν ισχύει όπως παλιότερα που ακόμη και 25 ετών να ήσουν... για μοντέλο μεγάλη θα σε έλεγαν.

Κάπως έτσι τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό έκλεψε η 79χρονη Τίτσα Λάβδα, με σπουδές στο μπαλέτο, η οποία θέλησε στα 79 της να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στην ζωή της. Στην χθεσινή λοιπόν πρεμιέρα του GNTM, η κυρία Τίτσα, βρέθηκε μπροστά στους κριτές αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια.

Jenny.Gr

Η κα Λάβδα είχε έρθει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ το 1962 ανοίγοντας δύο σχολές χορού στην Αττική. Στην πρώτη φάση των οντισιόν πόζαρε με ρούχα και μαγιό και η κριτική επιτροπή την πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα η guest της κριτικής επιτροπής Σοφία Χατζηπαντελή είχε δώσει την έγκρισή της από την πρώτη κιόλας εμφάνιση.

«Η ηλικία πλέον στη μόδα - δεν ξέρω αν έχετε μάθει τα νέα - δεν έχει καμία σημασία. Τα στερεότυπα έχουν σπάσει. Το θέμα είναι εσείς έχετε το στομάχι να μπείτε σε αυτόν τον διαγωνισμό; Να ποζάρετε; Να βάλετε ρούχα;» την ρώτησε η Βίκυ Καγιά.

«Τρελαίνομαι!» της απάντησε το υποψήφιο μοντέλο. «Δεν μετράει μόνο η ομορφιά ή το στυλ αλλά και η προσωπικότητα», πρόσθεσε. «Έχω γλεντήσει πάρα πολύ στη ζωή μου και έχω κατορθώσει και πάρα πολλά πράγματα που ήθελα», είπε η κυρία Λάβδα, την οποία συνόδευε στην οντισιόν η κόρη της. «Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα δηλώσω συμμετοχή στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό. Και τους είπα "μην τρομάζετε, θα πάω και θα περάσω και θα κοιτάξω να πάρω και τέσσερα ναι"» σχολίασε στον φακό η 79χρονη και έτσι ακριβώς έγινε.

Η audition της κυρίας Τίτσας Λάβδα στο GNTM 5

TAGS