UPDATE

Adam Levine: Σπάει την σιωπή του και παραδέχεται το λάθος του αλλά όχι την απιστία


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

Adam Levine: Σπάει την σιωπή του και παραδέχεται το λάθος του αλλά όχι την απιστία
«Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη», δήλωσε ο Adame Levine κλείνοντας το μήνυμά του

Ένα νέο δράμα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο ζευγάρι Adam Levine και Behati Prisloo, μετά τις αποκαλύψεις γνωστού μοντέλου και influencer, η οποία έφερε στο φως της συνομιλίες του Adam, ισχυριζόμενη πως είχε σχέση μαζί του.

Ο frontman των Maroon 5, είναι παντρεμένος από το 2014 με την Behati, έχοντας αποκτήσει δυο κόρες και περιμένοντας και το τρίτο τους παιδί. Σύμφωνα με την Sumner Stroh, η οποία αποκάλυψε πως εκείνη και ο Adam ήταν μαζί για περίπου έναν χρόνο, αφού χώρισαν, ο τραγουδιστής των Maroon 5, την ρώτησε αν μπορεί να δώσει το όνομά της, στο τρίτο παιδί που περιμένει, εφόσον γεννηθεί κορίτσι.

Ένα από τα screenshots των συνομιλιών μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή και της Sumner Stroh, έφτασε στο κινητό μιας φίλης της, η οποία ετοιμαζόταν να πουλήσει τα στοιχεία σε γνωστό tabloid. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση η Stroh, να δημοσιοποιήσει την σχέση που είχαν με τον Levine (σύμφωνα πάντα με την ίδια) και να απολογηθεί στην Behati, για τις πράξεις της.

Ο Adam μέχρι και πριν λίγες ώρες δεν είχε πάρει θέση στο θέμα, ούτε και είχε προχωρήσει σε κάποια δήλωση, μέχρι που αποφάσισε να κάνει ένα story και να δώσει τη δική του θέση και οπτική σε όλες αυτές τις εξελίξεις, οι οποίες σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον γάμο του και τη σχέση του με την Behati Prisloo -η οποία μάλιστα είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Σπάζοντας λοιπόν τη σιωπή του, ομολογεί πως έχει κάνει λάθη και έχει περάσει λεπτές γραμμές, μα αρνείται τη σχέση που ισχυρίζεται η Stroh.

Adam Levine: «Είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ»

«Πολλά λέγονται για μένα τώρα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Έκρινα λάθος στο να μιλώ σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από τη γυναίκα μου με τρόπο που παραπέμπει σε φλερτ. Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μία θλιβερής περιόδου στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάρμοστο. Το παραδέχομαι και έχω κάνει βήματα να το θεραπεύσω μαζί με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένιεά μου είναι αυτό που με νοιάζει περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και τόσο ηλίθιος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με νοιάζει, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί» έγραψε.

Jenny.Gr

Ουσιαστικά μέσα από το μήνυμα αυτό, ο Levine παραδέχεται πως σε μια άσχημη περίοδο της ζωής του και έχει φλερτάρει με τρόπο που δεν θα έπρεπε και έχει ξεπεράσει τα όρια. Ζητάει συγγνώμη, φαίνεται μετανιωμένος και ελπίζει να ξεπεραστεί το πρόβλημα από κοινού με την οικογένεια του, αρνούμενος όμως την σχέση που του καταλόγιζει το νεαρό μοντέλο... Levine μου, έτσι όπως τα έκανες, βγάλε άκρη μόνος σου.