UPDATE

GNTM 5: Ποια είναι η Mary Vitinaros, η νέα model instructor του διαγωνισμού


JTeam

4 Οκτωβρίου 2022

GNTM 5: Ποια είναι η Mary Vitinaros, η νέα model instructor του διαγωνισμού
H νέα (πολλά υποσχόμενη) εισαγωγή στο παιχνίδι, μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, είναι Ελληνοαυστραλή και ακούει στο όνομα Mary Vitinaros

Ομολογουμένως δεν ενθουσιαζόμαστε εύκολα, αλλά το συγκεκριμένο πρόσωπο, από την στιγμή που εμφανίστηκε στο χθεσινό trailer του GNTM μας έχει ενθουσιάσει. Η Σοφία Χατζηπαντελή ολοκλήρωσε τον κύκλο της ως guest κριτής και τη σκυτάλη, περίπου, παίρνει η Ελληνοαυστραλή Mary Vitinaros, η οποία θα παρουσιαστεί στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη).

Jenny.Gr

Εκτός από την είσοδο της νέας model instructor, το επεισόδιο έχει και μια δοκιμασία από την οποία θα επιλεχθούν 20 από τα 40 κορίτσια, και θα είναι αυτά που τελικά θα μπουν στο σπίτι.

Και τώρα ας γνωρίσουμε και το νέο πρόσωπο που μας έχει κεντρίσει την προσοχή:

Η Mary Vitinaros με καταγωγή από την Αυστραλία και την Ελλάδα, είναι 30 ετών.

Έχει σπουδές στα οικονομικά, ενώ στην καριέρα της στην μόδα μετρά συνεργασίες με ονόματα όπως Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex και έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της.

Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 2012, όπου πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe Australia. Παρότι δεν κέρδισε το στέμμα, κατάφερε να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και να έχει επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαία διεθνή πρακτορεία μοντέλων.

Όσον αφορά στον διαγωνισμό του GNTM, η Mary γνώρισε ήδη τα κορίτσια και πρόκειται να έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο, αλλά και να τις προετοιμάσει κατάλληλα για τις προκλήσεις που συναντά ένα σύγχρονο μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει διεθνή καριέρα.

Η συνέχεια απόψε στους δέκτες μας, για μια πρώτη γεύση της Vitinaros ως model instructor.

TAGS