UPDATE

GNTM 5: Η Κότυ και το κόλλημα των κριτών με τα τακούνια - «Νιώθω ότι είμαι και αγόρι και κορίτσι»


JTeam

19 Οκτωβρίου 2022

GNTM 5: Η Κότυ και το κόλλημα των κριτών με τα τακούνια - «Νιώθω ότι είμαι και αγόρι και κορίτσι»
Όταν τα επικριτικά σχόλια για το περπάτημα του μοντέλου με ψηλοτάκουνα ξεκίνησαν, εκείνη έδωσε μια αποστομωτική απάντηση

Αρκετά απαιτητικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5, όταν τα μοντέλα χρειάστηκε να περπατήσουν σε catwalk με ψηλοτάκουνα. Μιας από τις διαγωνιζόμενες, δυσκολεύτηκε αρκετά, με αποτέλεσμα η κριτική επιτροπή να είναι ιδιαίτερα αυστηρή απέναντι της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι απαράδεκτο να μην ξέρει να περπατάει με ψηλοτάκουνα.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν στο catwalk «τεσσάρων εποχών» του διάσημου σχεδιαστή Peter Dundas και να φωτογραφηθούν backstage πριν την πασαρέλα. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα της Κότυ, για να κριθεί, οι κριτές ήταν αυστηροί απέναντι στο μοντέλο, με τη Βίκυ Καγιά να της λέει χαρακτηριστικά ότι δεν ξέρει πώς να περπατάει σωστά επάνω σε τακούνια και το νεαρό μοντέλο να απαντά πως δεν το είχε προσπαθήσει ποτέ γιατί δεν έχει χρειαστεί.

«Το τακούνι είναι γυναικείο παπούτσι και σε εμάς, σε αντρικά σόου, μας έχουν ζητήσει να περπατήσουμε πάνω σε τακούνια», σχολίασε ο Γιώργος Καράβας. «Ναι, αλλά εγώ δεν νιώθω και 100% γυναίκα. Ας ξεκινήσω από εκεί», απάντησε το νεαρό μοντέλο. «Γιατί;», ήταν η αντίδραση της Βίκυς Καγιά.

«Πολύ καλά κάνεις και να νιώθεις ό,τι θέλεις, αυτό είναι δικό σου θέμα», συνέχισε ο Γιώργος Καράβας με τη Βίκυ Καγιά να ζητάει περαιτέρω εξηγήσεις.

«Θεωρώ πως είμαι και αγόρι και γυναίκα. Θα πήγαινα έτσι έξω, δεν θα έβαζα ψηλά. Οι ρόλοι είναι αυτό που με εξιτάρει περισσότερο στο μόντελινγκ. Μου αρέσει να γίνομαι γυναίκα», απάντησε. Μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα του GNTM, πρόσθεσε: «Γυρνώντας πίσω στη θέση μου, νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, η οποία είναι υπό μελέτη και είμαι πάρα πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω, δεν είναι ταμπέλα σε καμία περίπτωση. Νιώθω ότι είμαι και αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν όλες αυτές οι ταμπέλες, συνήθως μας βγάζουν από το βασικό που είναι πώς αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πώς αισθάνομαι», δήλωσε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Να σημειωθεί επίσης πως από εχθές, οι χρήστες του Twitter, κατέκριναν την απαράδεκτη αντίδραση της Βίκυς Καγιά που επέμενε να ρωτάει «γιατί», σχολιάζοντας τη στάση της απέναντι στη non binary ταυτότητα.

TAGS