UPDATE

Shakira: Αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας - Οι τακτικές επισκέψεις σε κλινική της Ισπανίας


Τόνια Τζάφερη

21 Οκτωβρίου 2022

Shakira: Αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας - Οι τακτικές επισκέψεις σε κλινική της Ισπανίας
Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι επισκεπτόταν τον πατέρα της, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για δικό της πιθανό πρόβλημα υγείας

Οι εβδομαδιαίες επισκέψεις της Shakira σε ιδιωτική κλινική στην Ισπανία, έχουν φέρει δημοσιεύματα, τα οποία μιλούν για πρόβλημα υγείας της τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα η ισπανική εφημερίδα Marca, αναφέρει πως υπάρχουν πληροφορίες για επισκέψεις της Κολομβιανής τραγουδίστριας στην κλινική Teknon, προκειμένου να αντιμετωπίσει θέματα υγείας τα οποία προέκυψαν μετά το διαζύγιο της με τον Pique.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως επισκεπτόταν τον πατέρα της, ο οποίος είχε μία άσχημη πτώση και χρειάστηκε νοσηλεία. Ωστόσο, φαίνεται πως είναι αυτός ο λόγος. «Δεν είναι λόγω του πατέρα της. Δεν πηγαίνει να δει κανένα μέλος της οικογένειας και είναι αλήθεια πως πηγαίνει μόνη» σημείωσαν στο δημοσίευμα.

«Δεν γνωρίζουμε τι της συμβαίνει. Ίσως είναι απλώς ένα αισθητικό ζήτημα, ότι θέλει να προετοιμαστεί για την περιοδεία της ή ίσως είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται».

Η τραγουδίστρια δεν έχει προχωρήσει σε κανένα σχετικό σχόλιο για το θέμα, ενώ συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της. Κυκλοφόρησε και το νέο της single "Monotonía", ένα τραγούδι που φαίνεται να έχει να κάνει με τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή.