CELEBRITIES

Shakira: Οι φήμες για επανασύνδεση με τον δικηγόρο πρώην της μετά από 12 χρόνια


JTeam

2 Οκτωβρίου 2022

Shakira: Οι φήμες για επανασύνδεση με τον δικηγόρο πρώην της μετά από 12 χρόνια
Photo credits: Splash News/Ideal Image
Shakira: Eπέστρεψε στον δικηγόρο πρώην της μετά από 12 χρόνια;

Η Shakira και ο Gerard Piqué χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Όπως έγινε γνωστό ο διάσημος ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τον χωρισμό, δεν δίστασε να εμφανιστεί δημόσια με τη νέα του σχέση, την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia Marti.

Πρόσφατα, η σταρ μίλησε για τον χωρισμό τους και τις θυσίες τις οποίες εκείνη έκανε, αφήνοντας πίσω της την καριέρα της για να αφιερωθεί στην οικογένειά τους.

Την ίδια στιγμή η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει να αντιμετωπίσει και τη δικαιοσύνη, καθώς σύμφωνα με εντολή Ισπανού δικαστή θα βρεθεί στο δικαστήριο για φερόμενη φορολογική απάτη 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ απειλείται με 8 χρόνια φυλάκιση.

Τώρα φήμες την θέλουν να επιστρέφει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της και δικηγόρου, Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου η Σακίρα στράφηκε στον δικηγόρο και πρώην αγαπημένο της, γιο του αείμνηστου προέδρου της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρούα για να την βοηθήσει. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιουνται όμως μήπως είναι κάτι περισσότερο
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους βρίσκονται πολύ κοντά στο να γίνουν ζευγάρι, ενώ έχουν κανονίσει να βρεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η Σακίρα αναζητά και συμβουλές για το πως θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS