UPDATE

O Matthew Perry αποκάλυψε γιατί χώρισε με τη Julia Roberts


Τόνια Τζάφερη

26 Οκτωβρίου 2022

O Matthew Perry αποκάλυψε γιατί χώρισε με τη Julia Roberts
Ένα ακόμη true (celebrity) story που δείχνει το πώς οι προσωπικές σχέσεις καταστρέφονται, όταν υπάρχουν ανασφάλειες και αμηχανία

Θα σε κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στην εποχή των 90s, όπου Julia Roberts και Matthew Perry ήταν ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood. Tόσο ταιριαστοί, αλλά ο δεσμός τους, δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ. Τώρα, μάθαμε και τον πραγματικό λόγο που έφερε τέλος στη σχέση τους.

Jenny.Gr

Σήμερα ο καθένας έχει πάρει τον δικό του δρόμο, τότε όμως ήταν πολύ ερωτευμένοι. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των «Friends», όταν η Roberts εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο ως guest και γνωρίστηκε με τον Perry. Η σχέση τους ξεκίνησε σχετικά γρήγορα, και έμοιαζαν να περνούν πολύ καλά στις κοινές τους φωτογραφίες που έβγαιναν στη δημοσιότητα.

Τι ήταν αυτό που τελικά έδωσε τέλος στη σχέση τους; Η ανασφάλεια του Matthew Perry, πως εκείνη ήταν πολύ καλή γι' αυτόν και εκείνος ένιωθε πολύ λίγος. Αυτά τουλάχιστον εξομολογήθηκε ο ίδιος ο ηθοποιός, αφού πρώτα μίλησε στο People, για τα όσα βίωσε με την υγεία του, εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο και αφού πλέον μπορεί και πάλι να σταθεί στα πόδια του, όντας απεξαρτημένος από ουσίες και αλκοόλ, αναφέρθηκε και στην τότε πολυσυζητημένη σχέση του με την Roberts.

Jenny.Gr

Όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Το να βγαίνω ραντεβού μαζί της παραήταν καλό για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε», αποκάλυψε ο 53χρονος ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ένιωθα ότι είμαι πολύ λίγος για εκείνη».

Η Roberts μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην τότε σχέση τους, και στα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Matthew. Η εξομολόγηση αυτή ωστόσο, είναι ένα ακόμη παράδειγμα, το οποίο αναδεικνύει το πώς καταστρέφονται οι προσωπικές σχέσεις, εξαιτίας έλλειψης αυτοπεποίθησης και ανασφάλειας.

Μετά από αρκετά χρόνια ψυχοθεραπείας, ο Matthew Perry, έχει καταφέρει όχι μόνο να δώσει λύση σε εθισμούς που παραλίγο να του στερήσουν την ζωή, αλλά επίσης έχει συνειδητοποιήσει τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες του στην προσωπικότητα του και έχει προσπαθήσει να τις ξεπεράσει.