UPDATE

Ο Elon Musk συνεχίζει το τρολάρισμα: Μπήκε με νιπτήρα στα γραφεία του Twitter


JTeam

27 Οκτωβρίου 2022

Ο Elon Musk συνεχίζει το τρολάρισμα: Μπήκε με νιπτήρα στα γραφεία του Twitter
«Χωνέψτε το», έγραψε ο Musk μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter μαζί με έναν νιπτήρα - «Let that sink in»

Συνεχίζοντας το τρολάρισμα, ο Elon Musk αποφάσισε λίγο πριν την ολική εξαγορά του Twitter, να εμφανιστεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μαζί με έναν νιπτήρα και στη συνέχεια να ποστάρει την είσοδό του στα social, προσθέτοντας στη λεζάντα «Let that sink in» (sink = νιπτήρας).

Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, ο οποίος σχεδίαζε να απολύσει το 75% των εργαζομένων του Twitter μόλις αποκτήσει ολοκληρωτικά τον έλεγχο, ενώ όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι, λίγο πριν την εξαγορά, ξεκίνησαν να παραιτούνται.

Ύστερα απ' όλα αυτά, ο δισεκατομμυριούχος διακρίνεται να μπαίνει περπατώντας γρήγορα στα κεντρικά γραφεία της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, κρατώντας έναν νιπτήρα και γράφοντας: «Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το».

Σύμφωνα με τους Bloomberg News, ο Musk σχεδιάζει να ολοκληρώσει την αγορά του Twitter, μέχρι αύριο, Παρασκευή.

Οι τράπεζες που δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν την εξαγορά του Twitter από τον Εlon έχουν ολοκληρώσει τη σύνταξη της τελικής συμφωνίας και βρίσκονται στη διαδικασία υπογραφής των απαραίτητων εγγράφων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στις αρχές της συμφωνίας τους, ο Μusk είχε δηλώσει πως θέλει να εξαγοράσει το Twitter, προκειμένου να προσφέρει ακόμη περισσότερη ελευθερία λόγου, ωστόσο τα τελευταία γεγονότα, έχουν αρχίσει και προκαλούν προβληματισμούς. Αναμένεται να δούμε αν τελικά θα ολοκληρωθεί η εξαγορά και πως θα κινηθεί η πλατφόρμα από εδώ και στο εξής, υπό την καθοδήγηση του Musk.