UPDATE

Διεθνής Ημέρα Animation: Οι καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που μπορείτε να δείτε στο Netflix


JTeam

28 Οκτωβρίου 2022

Διεθνής Ημέρα Animation: Οι καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που μπορείτε να δείτε στο Netflix
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων Σχεδίων ξεχωρίσαμε μερικές από τις καλύτερες ταινίες του Netflix, που αξίζει να βάλετε στη λίστα σας.

Σαν σήμερα πριν από 130 χρόνια προβλήθηκε στο Παρίσι η ταινία του Εμίλ Ρενό «Ο Φτωχός Κλόουν», μία 15λεπτη παραγωγή, η οποία θεωρείται η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων. Έκτοτε, αμέτρητες ακολούθησαν.

110 χρόνια μετά την προβολή της -και 20 μόλις χρόνια πριν το «σήμερα»- το 2002, καθιερώθηκε προς τιμήν της, αλλά και προς τιμήν όλων των δημιουργών και των ταινιών κινουμένων σχεδίων, η Διεθνής Ημέρα Κινουμένου Σχεδίου.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την ημέρα αξίζει να «θυμηθούμε» πως τα κινούμενα σχέδια δεν απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά. Μέσα από τα χρώματα, τα γραφικά τους και τις διάφορες τεχνικές τους, δημιουργούν νέους κόσμους και μας ταξιδεύουν με τρόπους που οι live action ταινίες, πολλές φορές δεν μπορούν.

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε ορισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων του Netflix, που θα σας ταξιδέψουν σε άλλους κόσμους -όχι πάντα ευχάριστους και παραμυθένιους, αλλά σίγουρα πολύ ενδιαφέροντες.

Δείτε ποιες είναι στο monopoli.gr