UPDATE

Το Halloween έφτασε, ώρα για τρόμο: 10 horror ταινίες στις online πλατφόρμες για να μπείτε στο κλίμα


JTeam

30 Οκτωβρίου 2022

Το Halloween έφτασε, ώρα για τρόμο: 10 horror ταινίες στις online πλατφόρμες για να μπείτε στο κλίμα
Διαλέξαμε 10 ταινίες τρόμου από τις πλατφόρμες του Netflix και του Cinobo (που επιβάλλεται να δείτε) για να μπείτε στο κλίμα του Halloween

To Halloween μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την χώρα μας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια “μόδα” που αρέσει πολύ στον κόσμο, ιδιαίτερα στους νέους. Για να μπούμε σε αυτό το κλίμα τρόμου και, ενδεχομένως, να πάρουμε έμπνευση για πιο ξεχωριστές στολές, η λύση είναι μονόδρομος: ταινίες! Σας προτείνουμε 10 ταινίες από τις πλατφόρμες του Netflix και του Cinobo για στιγμές…μεγάλης αγωνίας!

1. “Orphan” του Jaume Collet-Serra: Netflix

Ένα ζευγάρι, έχοντας χάσει πρόσφατα το μωρό τους, αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα 9χρονο κοριτσάκι. Η παράξενη συμπεριφορά της θα τους βάλει σε υποψίες καθώς δεν είναι όσο αθώα θέλει να δείχνει. Μια ταινία με ίσως ένα από τα καλύτερα και πιο ανατριχιαστικά plot twist που έχουν υπάρξει. Η νεαρή Isabelle Fuhrman έπαιξε συγκλονιστικά, προκαλώντας αυτήν την ενοχλητική ατμόσφαιρα. Φέτος, κυκλοφόρησε και το prequel “Orphan: First Kill” με την ίδια να ενσαρκώνει ξανά τον μοχθηρό ρόλο της μικρής Esther.

Διαβάστε την συνέχεια στο monopoli.gr