UPDATE

H Gigi Hadid κλείνει το Twitter μετά το takeover του Musk: «Πλατφόρμα μίσους και φανατισμού»


JTeam

8 Νοεμβρίου 2022

H Gigi Hadid κλείνει το Twitter μετά το takeover του Musk: «Πλατφόρμα μίσους και φανατισμού»
@gigihadid
Η Ηadid παίρνει θέση για τις εξελίξεις στο Twitter και ανακοινώνει πως κλείνει τον λογαριασμό της, μετά την εξαγορά του Musk και τις μαζικές απολύσεις

Τα γεγονότα που αφορούν το Twitter είναι καταιγιστικά. Και ένα από τα πρόσφατα γεγονότα είναι και η απόφαση της Gigi Hadid να κλείσει τον λογαριασμό της, μετά την εξαγορά από τον Elon Musk. Η ίδια πέρα από τα δικά της σχόλια, πρόσθεσε και τη ανάρτηση της Shanon Raj Singh, πρώην συμβούλου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η οποία μαζί με πολλούς ακόμη εργαζόμενους, απολύθηκαν από τον τεχνολογικό κολοσσό.

«Εδώ και πολύ καιρό, αλλά ειδικά με τη νέα ηγεσία του, (το twitter) γίνεται όλο και περισσότερο ένας βόθρος μίσους και μισαλλοδοξίας και δεν είναι μέρος στο οποίο θέλω να ανήκω», έγραψε χαρακτηριστικά η Hadid, ανακοινώνοντας πως κλείνει τον λογαριασμό της.

Jenny.Gr

Στη συνέχεια το νεαρό μοντέλο, ζήτησε συγγνώμη στους fans της στην πλατφόρμα, γράφοντας ότι της άρεσε να συνδέεται μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Twitter απέλυσε περίπου το μισό εργατικό δυναμικό του την περασμένη Παρασκευή με ένα email προς το προσωπικό που εξηγούσε ότι οι περικοπές ήταν «απαραίτητες για να διασφαλιστεί η επιτυχία της εταιρείας που κινείται προς τα εμπρός».