UPDATE

Η Gisele με νέο σύντροφο στην Costa Rica – Ποιος είναι ο Joaquim Valente


Τόνια Τζάφερη

15 Νοεμβρίου 2022

Η Gisele με νέο σύντροφο στην Costa Rica – Ποιος είναι ο Joaquim Valente
@pagesix
Ο νέος συνοδός της, είναι προπονητής Jiu-Jitsu και στο παρελθόν είχαν κάνει μαζί φωτογράφιση

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το super model στην Κόστα Ρίκα μαζί με τα δυο της παιδιά και έναν νέο συνοδό, τον Joaquim Valente. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six οι δυο τους, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, ενώ παρέα είχαν τα παιδιά της Gisele και του Brady, την 9χρονη Βίβιαν και τον 12χρονο Benjamin.


Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το γνωστό μοντέλο με τον Joaquim Valente, o οποίος είναι προπονητής Jiu-Jitsu και μαζί με τα αδέρφια του, Pedro και Giu, έχουν τη σχολή πολεμικών τεχνών "The Valente Brothers". Πριν λίγες ημέρες μάλιστα είχαν κάνει και μια φωτογράφηση, στην οποία συμμετείχε και η Gisele.

Η φωτογράφηση αυτή είχε γίνει για το περιοδικό «Dust», το 2021. Ακόμη όμως δεν έχει γίνει γνωστό, για πόσο καιρό είναι μαζί το νέο ζευγάρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Gisele, πέρσι τον Φεβρουάριο είχε κάνει προπόνηση μαζί τους Valente και είχε αποκαλέσει τον Joaquim και τα αδέρφια του, «φοβερούς δασκάλους» μέσω Instagram.

«Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην διάθεση μας τόσο το καλύτερο», έγραψε το μοντέλο στην τότε ανάρτηση της. «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση από τότε που άρχισα να εξασκούμαι στην αυτοάμυνα. Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες», είχε προσθέσει, ευχαριστώντας τους αδερφούς Βαλέντε που «έκαναν την προπόνηση τόσο διασκεδαστική».

Gisele και Tom Brady ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους πριν από περίπου 2 εβδομάδες, ενώ τα δημοσιεύματα για επικείμενο χωρισμό του γνωστού ζευγαριού, είχαν κάνει την εμφάνιση τους από τον Αύγουστο. Και όπως φάνηκε βγήκαν αληθινά. Οι δυο τους μίλησαν για τον χωρισμό τους, δηλώνοντας πως κρατούν τις καλές στιγμές και παραμένουν σε επικοινωνία για χάρη τον παιδιών τους, ωστόσο ακολουθούν χωριστούς δρόμους, παίρνοντας μια απόφαση, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη.

TAGS