UPDATE

Rihanna: Νέα συμφωνία εκατομμυρίων για ντοκιμαντέρ με την ζωή της στο Apple TV+


Τόνια Τζάφερη

26 Νοεμβρίου 2022

Rihanna: Νέα συμφωνία εκατομμυρίων για ντοκιμαντέρ με την ζωή της στο Apple TV+
@badgalriri
Το νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η στάρ θα έχει στο επίκεντρο την ζωή της ως μητέρα, την εμφάνιση στο Super Bowl και την μεγάλη επιστροφή της στη μουσική βιομηχανία

H Rihanna φαίνεται πως πήρε τον χρόνο της και είναι πιο έτοιμη από πότε να επιστρέψει και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας. Ξεκίνησε σταδιακά με την ανακοίνωση πως θα είναι εκείνη που θα δώσει το κεντρικό performance στην σκηνή του Super Bowl LVII 2023, ενώ στην συνέχεια κυκλοφόρησε νέο single, το «Lift Me Up» από το «Black Panther: Wakanda Forever», σηματοδοντώντας και την επιστροφή της στην μουσική.

Τα τελευταία έξι χρόνια περίπου, η Riri είχε επικεντρωθεί στην οικογένεια της και τον γιο της, απολαμβάνοντας την νέα φάση της ζωής της ως μητέρα και αφήνοντας για λίγο στην άκρη την μουσική και τις δημόσιες εμφανίσεις. Αυτήν την φάση της ζωής της, μαζί με όλες τις πρόσφατες επαγγελματικές συνεργασίες της, πρόκειται να της παρουσιάσει μέσα από ένα νέο ντοκιμαντέρ στην Apple TV.

Η 34χρονη τραγουδίστρια φέρεται να σύναψε την συμφωνία με την Apple TV, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν:

«Υπάρχει τεράστια ζήτηση για ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη Rihanna, ειδικά εφόσον αυτή θα είναι η μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από χρόνια», δήλωσε πηγή της μουσικής βιομηχανίας στη βρετανική Sun. «Η Rihanna είναι μια τεράστια δύναμη στη μουσική και γι' αυτό η Apple πλήρωσε εκατομμύρια», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, το ντοκιμαντέρ θα καταγράφει την βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια «κατά τη διάρκεια των προβών και των συναντήσεων πριν τη μεγάλη βραδιά του Super Bowl και θα δώσει μια εικόνα για το πώς είναι πραγματικά η ζωή της τώρα που επιστρέφει στην pop ως μητέρα», μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού νωρίτερα φέτος με τον ράπερ A$AP Rocky.

Η Rihanna «ανυπομονεί να θυμίσει στον κόσμο γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες όλων των εποχών», καθώς «το Super Bowl είναι μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο, αν όχι η μεγαλύτερη, οπότε το σόου της θα ήταν πάντα τεράστιο. Αν προσθέσουμε ότι πρόκειται για ζωντανή επιστροφή, η πίεση είναι τεράστια».

Η διάσημη τραγουδίστρια σχολίασε την μεγάλη επιστροφή της, μιλώντας στο AP νωρίτερα αυτό το μήνα, πριν το Savage X Fenty Show Vol. 4.

«Αν πρόκειται να αφήσω το μωρό μου, θα το αφήσω για κάτι ξεχωριστό», είπε. «Ήταν ή τώρα ή ποτέ για μένα», τόνισε.

TAGS