UPDATE

Gisele Bündchen: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με τον Tom Brady


Τόνια Τζάφερη

14 Δεκεμβρίου 2022

Gisele Bündchen: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με τον Tom Brady
Splash News
Gisele is back, baby. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να εμπνευστείς από την εμφάνισή της και να την απολαύσεις

Η αλήθεια είναι πως τον χωρισμό Gisele - Tom Brady ακόμη δεν τον έχουμε ξεπεράσει, μιας και αποτελούσαν ένα iconic ζευγάρι. Όμως, όπως έδειξαν τα πράγματα (για άλλη μια φορά), η ιδανική σχέση δεν υπάρχει, και μετά από 13 χρόνια γάμου, μπορεί τελικά να καταλάβεις πως θέλεις άλλα πράγματα από τη ζωή σου. Όσο δύσκολος και αν είναι ένας χωρισμός, η Gisele φαίνεται πως ξέρει να τον διαχειριστεί και να προχωρήσει στη ζωή της.

Jenny.Gr
Splash News

Έτσι και αυτήν την φορά, με μια της εμφάνιση κατέπληξε τα διεθνή μέσα. Και πρόκειται μάλιστα για την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της. Το γνωστό supermodel βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, και έδωσε το παρόν σε event του brand κοσμημάτων Vivara, όπου είναι και ambassador.

Jenny.Gr
Splash news

H πανέμορφη Gisele έλαμψε μέσα στο χρυσό και γιορτινό μάξι φόρεμα της, το οποίο είχε και cut outs αναδεικνύοντας όμορφα τα χέρια και λίγο τους κοιλιακούς της. Το outfit της είχε αναλάβει ο Βραζιλιάνος σχεδιαστής Reinaldo Lourenço και την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα κοσμήματα που επέλεξε σε χρυσή απόχρωση, όπως και τα πέδιλά της. Όσο για τα μαλλιά της, επέλεξε να κάνει μια απλή αλογοουρά και κράτησε το μακιγιάζ της σε φυσικές και χρυσές αποχρώσεις.

Jenny.Gr
Splash News

Για μια ακόμη φορά, η Gisele ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική, ενώ πόζαρε χαμογελαστή, άνετη και σίγουρη μπροστά στα φωτογραφικά φλας.

Jenny.Gr
Splash News