UPDATE

Billie Eilish: Γιορτάζει τα 21α γενέθλια της με έναν sexy Christmas Santa κορσέ και τους αγαπημένους της


Τόνια Τζάφερη

23 Δεκεμβρίου 2022

Billie Eilish: Γιορτάζει τα 21α γενέθλια της με έναν sexy Christmas Santa κορσέ και τους αγαπημένους της
@billieeilish
“Been a good girl for 21 years”

Στα καλύτερα της βρίσκεται η Billie Eilish, αφού παρά τα θέματα ψυχικής υγείας για τα οποία έχει ανοιχτεί αρκετές φορές, φαίνεται πως έχει βρει όλα όσα της προσφέρουν υγεία και χαρά. Μπορεί η Eilish λοιπόν να έκλεισε μόλις τα 21 της χρόνια, ωστόσο η επιτυχημένη ερμηνεύτρια έχει βρει τα πατήματα της και τους ανθρώπους που θέλει να έχει στο πλευρό της.

Για την ιδιαίτερη ημέρα των γενεθλίων της, ετοίμασε ένα πάρτι το οποίο πέρα από πολύ διάσημους καλεσμένους, είχε μπόλικη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και naughty διάθεση. Η Eilish επέλεξε έναν sexy χριστουγεννιάτικο κορσέ, το οποίο αναδείκνυε ιδανικά το μπούστο της και το σώμα της. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πόσο σημαντικό κομμάτι στη ζωή της αποτελεί η γυμναστική και η προπόνηση. Ενώ στο παρελθόν δεν ενδιαφερόταν για την υγεία του σώματος της και τη διατροφή της, πλέον προτεραιότητα έχει η ευεξία και η υγεία της.

Jenny.Gr
@billieeilish


Στο πάρτι της βρέθηκε φυσικά και ο αγαπημένος της Jesse Rutherford. Ο 31χρονος επίσης τραγουδιστής, ήταν στο πλευρό της, ενώ τα στιγμιότυπα που τους πετυχαίνουν μαζί, είναι πραγματικά χαριτωμένα και έχουν ενθουσιάσει τους fans του ζευγαριού, οι οποίοι δημοσιοποιήσαν τη σχέση τους μέσα από μια epic εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των LACMA.

Jenny.Gr
Splash News


Στους καλεσμένους της Eilish ήταν και οι Justin Bieber με Hailey Bieber, Kendall Jenner, Olivia Rodrigo, Sabrina Carpenter, Conan Gray, Doja Cat, Petra Collins, Noah Cyrus και πολλοί ακόμη.

Jenny.Gr
@billieeilish


“Been a good girl for 21 years”, δηλώνει η ίδια κι εμείς είμαστε σίγουροι για σένα, Βillie μου.