CELEBRITIES

Η Billie Eilish είπε «Θα βάλω την υγεία μου πρώτη» και έκτοτε δεν έχει χάσει προπόνηση


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Billie Eilish είπε «Θα βάλω την υγεία μου πρώτη» και έκτοτε δεν έχει χάσει προπόνηση
@vox
Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα της συνήθεια, το γυμναστήριο, που της έχει αλλάξει (κυριολεκτικά) την ζωή

Το wellness και η γυμναστική φαίνεται πως επηρεάζουν και τις πιο περίεργες και εκκεντρικές προσωπικότητες και μάλιστα για τα καλά. Η νεαρή Billie Eilish πέρα από το ιδιαίτερο στιλ της, βγάζει κάτι το αυθεντικό και αυτό φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της νέας γενιάς, που σε συνδυασμό με την αγάπη τους για τη μουσική της, την έχουν μετατρέχει σε σωστό icon. Η Billie δεν επαναπαύεται ποτέ όμως και συνεχώς θέλει να γίνεται καλύτερη, ειδικά όταν αυτό αφορά τη φυσική και την εξωτερική της εμφάνιση. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η βρετανή Billie Eilish αναφέρθηκε στο νέο τρόπο ζωής της, ο οποίος φαίνεται να εξέπληξε αρκετούς, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει το πόσο της έχει αλλάξει τη ζωή το γυμναστήριο.

Είτε της το είχες, είτε όχι, η Eilish έχει γίνει φανατική με το γυμναστήριο όπως είπε, και αυτό είναι κάτι το οποίο της έχει προσφέρει μεγάλη χαρά και πολλά οφέλη στη ζωή της. Η νεαρή star αποφάσισε να βάλει την υγεία της σε προτεραιότητα και έχει εντάξει για τα καλά το fitness στην ζωή της. Όλα ξεκίνησαν από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο το 2019. Χρειάστηκε να κάνει ασκήσεις αποκατάστασης και εκεί συνειδητοποίησε πόσο σημαντική είναι η άσκηση, αλλά και το να ενδυναμώνεις μύες και κόκαλα.

Έκτοτε, μετά την επιστροφή της από την τελευταία της περιοδεία στην Ευρώπη, δεν έχει χάσει προπόνηση, για προπόνηση και τονίζει το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της και ο εαυτός της μέσα από αυτήν τη συνήθεια. Η ίδια ανέφερε πως στο παρελθόν είχε εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, απέχοντας από τέτοιες συνήθειες και πλέον έχει συνειδητοποιήσει το τι έχανε με το να μην γυμνάζεται.

«Νιώθω πως θέλω να βελτιωθώ, είμαι σε μια μεταβατική φάση της ζωής μου και νιώθω πως οδεύω πιο κοντά στον άνθρωπο που επιδιώκω να γίνω. Τώρα νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση με τον εαυτό μου και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ζω όπως ήμουν πέρσι, θέλω να ζήσω διαφορετικά, να είμαι δυνατή σωματικά και ψυχικά και να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου», είπε η Eilish.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.