UPDATE

Ο Lucien Laviscount από το «Emily in Paris» φαβορί για τον ρόλο του James Bond


Τόνια Τζάφερη

3 Ιανουαρίου 2023

Ο Lucien Laviscount από το «Emily in Paris» φαβορί για τον ρόλο του James Bond
@its_lucien
Οι παραγωγοί των ταινιών James Bond, ψάχνουν τον επόμενο πρωταγωνιστή που θα αναλάβει τον θρυλικό ρόλο και ο Lucien Laviscount βρίσκεται στην κορυφή της λίστας (και όχι άδικα)

Ποια θα μπορούσε να αντισταθεί στον Lucien Laviscount; Στο υπέροχο αυτό χαμόγελο, στο βλέμμα που κάνει όλα τα άλλα γύρω σου να σβήνουν και φυσικά στην τόσο γοητευτική φωνή του; H αλήθεια είναι πως από τότε που ο Lucien Laviscount, εμφανίστηκε στο «Emily in Paris», η σειρά απέκτησε άλλο ενδιαφέρον και έκανε τον σεφ Gabriel, ανύπαρκτο. Όλα αυτά όμως, δεν τα παρατηρήσαμε μόνο εμείς, αλλά και η παραγωγός Barbara Broccoli, μαζί με την ομάδα της, η οποία αναλαμβάνει τις θρυλικές ταινίες του James Bond.

Jenny.Gr
Splash News


Και το ερώτημα που αυτήν τη στιγμή απασχολεί τα διεθνή μέσα, είναι ένα: ποιος θα είναι ο επόμενος 007 στις ταινίες James Bond, μετά τον Daniel Craig; Το να βρεις όμως τον επόμενο πρωταγωνιστή στις θρυλικές ταινίες, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Τώρα όμως υπάρχει ένα όνομα που επικρατεί στη λίστα και η επιλογή του θα μας ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Lucien Laviscount φαίνεται ότι βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων της Barbara Broccoli, με τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Daniel Graig. O 30χρονος ηθοποιός που υποδύεται στη σειρά «Emily In Paris» τον Alfie, θεωρείται πως είναι ο κατάλληλος ηθοποιός, για να υποδυθεί τον James Bond. Άλλωστε, η Barbara Broccoli έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει ο επόμενος πρωταγωνιστής να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα για 15 χρόνια, γεγονός που αποκλείει το πρώην φαβορί Idris Elba, ο οποίος έκλεισε τα 50 του χρόνια τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Υπάρχει ωστόσο μια μικρή λεπτομέρεια, την οποία ελπίζουμε απλώς να αγνοήσουν. Η συμμετοχή του Lucien Laviscount στο Celebrity Big Brother το 2011 είναι ένα μειονέκτημα για την «υποψηφιότητά του» ως πράκτορας. Αλλά μεταξύ μας, μικρό το κακό.

Jenny.Gr
@its_lucien


«Ο Lucien πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Είναι ένας σούπερ ταλαντούχος ηθοποιός, είναι εξαιρετικά όμορφος και τους τελευταίους 18 μήνες έχει κερδίσει πολλούς νέους θαυμαστές, από τότε δηλαδή που συμμετείχε στο Emily In Paris», αναφέρει πηγή στην Daily Mail και προσθέτει, «Οι παραγωγοί του Bond λένε ήδη πως μπορεί να τον δούμε με το σμόκιν του 007. Αλλά, υπάρχει ένα σημείο που κολλάνε, και αυτό είναι το Big Brother. Ο Lucien εμφανίστηκε στο σόου σε μια εποχή που η καριέρα του ως ηθοποιός δεν ήταν τόσο προβεβλημένη όσο τώρα. Η Barbara, πάντως, είναι πολύ γοητευμένη από εκείνον», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ξένο δημοσίευμα.

Η μέχρι τώρα καριέρα του Lucien Laviscount

Ο πρώτος ρόλος του Lucien Laviscount ήταν στο δράμα του BBC «Clocking Off», προτού τον δούμε στο «Coronation Street» να υποδύεται τον κολυμβητή Ben Richardson. Μετά το πέρασμά του από το Celebrity Big Brother, πρωταγωνίστησε στο «Waterloo Road», πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ και αναλάβει τον ρόλο του Earl Grey στην κωμική σειρά τρόμου «Scream Queens» του Fox. Έπαιξε επίσης στο δράμα «Peacock» του BBC3, καθώς και στην ταινία του Netflix «Your Christmas Or Mine» μαζί με την Angela Griffin και τον ηθοποιό του Sex Education, Asa Butterfield.

Ο Laviscount, μεταξύ άλλων, φέρεται να έχει βγει ραντεβού με την Kelly Osbourne και τη τραγουδίστρια των Little Mix Leigh, Anne Pinnock, ενώ τέλος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία James Bond είναι υποψήφιος και ο 32χρονος πρωταγωνιστής του Kick-Ass, Aaron Taylor-Johnson.