UPDATE

Jeremy Renner: Το πρώτο μήνυμα από την εντατική μετά το ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα


Τόνια Τζάφερη

4 Ιανουαρίου 2023

Jeremy Renner: Το πρώτο μήνυμα από την εντατική μετά το ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα
@jeremyrenner
Το ατύχημα στον Jeremy Renner συνέβη, όσο προσπαθούσε να απεγκλωβίσει συγγενή του από τα χιόνια

Κρίσιμη αλλά σταθερή είναι η κατάσταση του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος έχει επιβληθεί σε δυο χειρουργεία και νοσηλεύεται σοβαρά στην εντατική, μετά από ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα. Ο ηθοποιός μέσα από το νοσοκομείο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα αγάπης, σε όλους τους fans που ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας του:

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα ευγενικά σας λόγια. Είμαι πολύ σακατεμένος αυτή τη στιγμή για να πληκτρολογήσω. Αλλά στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ποστάροντας μια φωτογραφία στο instagram account του, με εμφανή τραύματα και στο πρόσωπο.


Ο Jeremy Renner σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει τραυματιστεί σοβαρά στο στέρνο, αλλά και αντιμετωπίζει σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα, μετά το ατύχημα.

Πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα με τον Jeremy Renner

Ο 51χρονος ηθοποιός, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, τραυματίστηκε «σε ατύχημα που είχε και το οποίο σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ καθάριζε το χιόνι», όπως δήλωσε πριν λίγες ώρες εκπρόσωπός του. Πιο αναλυτικά στη Νεβάδα όπου ζει ο Renner, το χιόνι είχε φτάσει τα 3 μέτρα. Την Πρωτοχρονιά, ένας συγγενής του ηθοποιού είχε εγκλωβιστεί σε περιοχή κοντά στο σπίτι του και ο Jeremy προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει.

Για να το καταφέρει αυτό, χρησιμοποίησε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα, γνωστό και ως PistenBully ή Sno-Cat. Αφού κατάφερε να απεγκλωβίσει τον συγγενή του, ο ηθοποιός κατέβηκε από το εκχιονιστικό όχημα για να μιλήσει μαζί του. Τότε το εκχιονιστικό ξεκίνησε και πάλι να κινείται, πιθανώς λόγω ολισθηρότητας. Στην προσπάθεια του ηθοποιού, να σταματήσει το όχημα, φαίνεται πως τελικά καταπλακώθηκε από αυτό, ενώ το βάρος των οχημάτων αυτών φτάνουν έως και τα 14 χιλιάδες pounds.

Jenny.Gr
Splash News


«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Jeremy είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση με τραυματισμούς που υπέστη μετά από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει το χιόνι σήμερα», δήλωσε στο Hollywood Reporter αργά το βράδυ της Κυριακής εκπρόσωπος του και πρόσθεσε: «Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα».

Την προηγούμενη εβδομάδα, μεγάλο μέρος των ΗΠΑ βίωσε τη «χιονοθύελλα του αιώνα» με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους. Στο Instagram, τις τελευταίες μέρες ο Jeremy Renner δημοσίευε διάφορα στιγμιότυπα από χιονισμένα τοπία, ενώ είχε γράψει στο Twitter: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Tahoe δεν είναι αστείο».