UPDATE

Jeremy Renner: Γενέθλια στο νοσοκομείο μαζί με το ιατρικό προσωπικό μετά το ατύχημα


JTeam

7 Ιανουαρίου 2023

Jeremy Renner: Γενέθλια στο νοσοκομείο μαζί με το ιατρικό προσωπικό μετά το ατύχημα
@Splash News
O ηθοποιός της Marvel εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική μετά το ατύχημα της Πρωτοχρονιάς με εκχιονιστικά μηχάνημα, που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή

Με σοβαρά τραύματα στο στήθος και το σώμα, αλλά και έπειτα από 2 χειρουργεία, ο χολιγουντιανός ηθοποιός Jeremy Jenner, παραμένει στην εντατική μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την πρωτοχρονιά με εκχιονιστικά όχημα.

Ο ηθοποιός προσπαθεί να κρατά τους θαυμαστές του ενήμερους για την κατάσταση την υγείας του και έτσι δημοσιεύει ένα 3ο update για το πως είναι, μετά την συγκλονιστική περιπέτεια. Σήμερα μάλιστα, έχει και τα γενέθλια του, ενώ παράλληλα το ιατρικό προσωπικό της κλινικής που νοσηλεύεται δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του και θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια.

Μοιράστηκε λοιπόν, μια ακόμη εικόνα από το κρεβάτι της εντατικής, μαζί με ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης: «Ευχαριστώ το περίφημο ιατρικό προσωπικό της ICU που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος προσπαθεί να αναρρώσει από τα σοβαρά τραύματα.

Jenny.Gr

Πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα του Jeremy Renner

Ο 51χρονος ηθοποιός, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, τραυματίστηκε «σε ατύχημα που είχε και το οποίο σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ καθάριζε το χιόνι», είχε δηλώσει πριν λίγες ώρες ο εκπρόσωπός του. Πιο αναλυτικά στη Νεβάδα όπου ζει ο Renner, το χιόνι είχε φτάσει τα 3 μέτρα. Την Πρωτοχρονιά, ένας συγγενής του ηθοποιού είχε εγκλωβιστεί σε περιοχή κοντά στο σπίτι του και ο Jeremy προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει.

Για να το καταφέρει αυτό, χρησιμοποίησε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα, γνωστό και ως PistenBully ή Sno-Cat. Αφού κατάφερε να απεγκλωβίσει τον συγγενή του, ο ηθοποιός κατέβηκε από το εκχιονιστικό όχημα για να μιλήσει μαζί του. Τότε το εκχιονιστικό ξεκίνησε και πάλι να κινείται, πιθανώς λόγω ολισθηρότητας. Στην προσπάθεια του ηθοποιού, να σταματήσει το όχημα, φαίνεται πως τελικά καταπλακώθηκε από αυτό, ενώ το βάρος των οχημάτων αυτών φτάνουν έως και τα 14 χιλιάδες pounds.

Η κατάσταση του ηθοποιού παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή και εμείς μαζί με όλους τους θαυμαστές του, του ευχόμαστε να αναρρώσει σύντομα.