UPDATE

Το National Theatre έρχεται live στο Μέγαρο με μια απολαυστική αναβίωση του σαιξπηρικού «Πολύ κακό για το τίποτα»


JTeam

16 Ιανουαρίου 2023

Το National Theatre έρχεται live στο Μέγαρο με μια απολαυστική αναβίωση του σαιξπηρικού «Πολύ κακό για το τίποτα»
Οι δορυφορικές μεταδόσεις του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας, στο Μέγαρο Μουσικής, συνεχίζονται με την παράσταση «Πολύ κακό για το τίποτα», τη διαχρονική κωμωδία κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε μια απολαυστική αναβίωση από τον σκηνοθέτη Simon Godwin.

Μετά τις βραβευμένες μεταδόσεις από το National Theatre Live των σαιξπηρικών αριστουργημάτων «Ρωμαίος και Ιουλιέττα», «Δωδέκατη νύχτα» και «Αντώνιος και Κλεοπάτρα», ο σκηνοθέτης Simon Godwin επιστρέφει στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας, αλλά και στη μεγάλη οθόνη του Μεγάρου, με την ακαταμάχητη κωμωδία «Πολύ κακό για το τίποτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, η οποία προβάλλεται την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 22:00 το βράδυ στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

*Με ελληνικούς υπότιτλους βασισμένους στη μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ.

Μια παραγωγή γεμάτη μεσογειακό φως και λάμψη πολλών αστέρων, με επικεφαλής του καστ τους απολαυστικούς Katherine Parkinson (The IT Crowd) και John Heffernan (Dracula). Ζωντανή μουσική και χορός επί σκηνής, αστραφτερά κοστούμια και ένα σκηνικό που θυμίζει χολιγουντιανό μιούζικαλ. Ερωτευμένα ζευγάρια, φανατικοί εργένηδες, παρεξηγήσεις, σκάνδαλα, κρυφές και φανερές ταυτότητες, με φόντο το θρυλικό οικογενειακό ξενοδοχείο «Μεσσήνη» στην Ιταλική Ριβιέρα, που φιλοξενεί καλλιτέχνες, διασημότητες και αριστοκράτες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr