UPDATE

Ανοίγει «μπαρ χωρισμού» για του Αγίου Βαλεντίνου, εμπνευσμένο από την Taylor Swift


JTeam

17 Ιανουαρίου 2023

Ανοίγει «μπαρ χωρισμού» για του Αγίου Βαλεντίνου, εμπνευσμένο από την Taylor Swift
Ένα pop up μπαρ, με όνομα "Bad Blood", από το τραγούδι της Τaylor Swift, ετοιμάζεται να ανοίξει στο Σικάγο από 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου

Αν νόμιζες πως είχαμε τελειώσει με το Midnights της Taylor Swift, κάνεις λάθος. Αυτή τη φορά το τραγούδι της "Bad Blood", αποτελεί έμπνευση για το άνοιγμα ενός μπαρ χωρισμού στο Σικάγο. Αλλά δεν πρόκειται για ένα μπαρ σαν τα συνηθισμένα. Η ομάδα εκδηλώσεων BucketListers ανακοίνωσε το pop-up bar στο Instagram την Παρασκευή, κάνοντας ειδικά τους θαυμαστές της τραγουδίστριας να ανυπομονούν.

Το μπαρ θα είναι ανοικτό από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την σχετική ιστοσελίδα.

Jenny.Gr

Όσοι επιλέξουν να διασκεδάσουν εκεί, θα χρειαστεί να πληρώσουν 20 δολάρια για την εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει και ποτό καλωσορίσματος. «Είτε θέλετε να τραγουδήσετε για τον σύντροφό σας, για εκείνους που δεν ήταν ποτέ δικοί σας, για εκείνους με τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να ξανασμίξετε, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς», έγραψαν οι BucketListers στη σελίδα της εκδήλωσης.

Οι θαμώνες, εάν το επιλέξουν, θα μπορούν να έχουν πρόβλεψη ταρώ, αλλά και να παίξουν τροχό με κοκτέιλ.

Μπορεί το μπαρ χωρισμού να εμπνέεται από την γνωστή τραγουδίστρια, αλλά, όπως γράφουν οι εμπνευστές η Swift δεν θα βρίσκεται εκεί.