UPDATE

Jennifer Lopez: Tα παιδιά της δεν έχουν δει όλες τις ταινίες της γιατί «έπαθαν σοκ»


JTeam

17 Ιανουαρίου 2023

Jennifer Lopez: Tα παιδιά της δεν έχουν δει όλες τις ταινίες της γιατί «έπαθαν σοκ»
@jlo
Πρόσφατα παρακολούθησαν για πρώτη φορά το «Selena» και έμειναν έκπληκτα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η JLo αναφέρθηκε στα παιδιά της, λέγοντας πως δεν έχουν δει όλες τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, ενώ πρόσφατα είδαν το «Selena» και σοκαρίστηκαν. Πιο αναλυτικά η 53χρονη λατίνα σταρ, μιλώντας στο Today, μοιράστηκε ποιες από τις ταινίες της έχουν δει τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme.

«Έχουν παρακολουθήσει τις ταινίες "Maid in Manhattan" και "The Wedding Planner". Δεν έχουν δει ταινίες όπως το "Out of Sight". Είδαν το "Selena"», είπε.

Jenny.Gr
@jlo

Αν και γνώριζαν ότι η μητέρα τους είχε τον ρόλο της Selena Quintanilla-Pérez, βασίλισσα της μουσικής Tejano, δεν γνώριζαν την ιστορία της - ούτε ότι τελειώνει με τον τραγικό θάνατό της. Η Selena πυροβολήθηκε θανάσιμα από τη στενή φίλη και συνέταιρό της, Yolanda Saldívar, στις 31 Μαρτίου 1995, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τα 24α γενέθλιά της.

Βλέποντας την αντίδραση των διδύμων στο τέλος της ταινίας ήταν «κάπως γλυκό», παραδέχτηκε η Lopez. «Γιατί δεν νομίζω ότι είχαν καταλάβει ότι πέθανε. Οπότε, στο τέλος της ταινίας, έλεγαν: "Όοοοοοοχιιι!».

Σε κάθε περίπτωση, παραδέχθηκε πως ποτέ δεν είχε σκοπό να σοκάρει τα δίδυμα, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Mark Antony.

«Ήμουν τύπου, "Ω, Θεέ μου, νόμιζα ότι το ξέρατε!"», εξήγησε γελώντας.

Τον περασμένο μήνα, η Jennifer Lopez είπε ότι γιόρτασε τα Χριστούγεννα φέτος με τον Βen Affleck και τις «μικτές οικογένειές τους».

Ο Affleck έχει έναν γιο, τον Samuel, 10 ετών, και δυο κόρες, τις Seraphina, 14 ετών, και Violet, 17 ετών, τις οποίες απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

«Έχουμε μικτές οικογένειες, διπλασιάσαμε τον κόσμο, τη διασκέδαση, την αγάπη, τα δώρα και τριπλασιάσαμε το χάος!!!», έγραψε στο newsletter της.

Jenny.Gr
@jlo

«Τα τελευταία 8 χρόνια κάνουμε ένα Christmas Edition Taco Tuesday, όπου μαζευόμαστε, ντυνόμαστε και τραγουδάμε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας αυτό πήγε περίπατο, οπότε ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που μπορέσαμε να βρεθούμε με ανθρώπους που είχαμε να δούμε πολύ», συνέχισε.

«Το πάρτι ήταν γεμάτο με συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους που γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Τραγουδήσαμε και χορέψαμε και περάσαμε καταπληκτικά!», κατέληξε.