UPDATE

5 λογαριασμοί στο TikTok για έμπνευση σε wellness και lifestyle


Τόνια Τζάφερη

21 Ιανουαρίου 2023

5 λογαριασμοί στο TikTok για έμπνευση σε wellness και lifestyle
Πάντα υπάρχει λίγος ακόμη χρόνος για περισσότερο σκρολάρισμα

Καλώς ή κακώς τα socia media προωθούν τρόπους ζωής, σκέψης και κατ' επέκταση αποφάσεις αγορών. Influencers «πωλούν» τον τρόπο ζωής τους, τον οποίο είναι πολύ πιθανό να υιοθετήσεις και εσύ στη συνέχεια, μαζί με όλα όσα σου προτείνουν. Στην πραγματικότητα όμως, μέσα σε αυτό το ψηφιακό χάος, μπορείς να βρεις έμπνευση και γνώση, προκειμένου να προσαρμόσεις τη δική σου καθημερινότητα και να την κάνεις καλύτερη, χωρίς πίεση και «άπιαστα πρότυπα».

Βελτιώνεται άραγε το δικό σου lifestyle, μέσα από όσα καταναλώνουμε στα social media; Η απάντηση δεν μπορεί να είναι απόλυτη, καθώς εξαρτάται από το περιεχόμενο που καταναλώνουμε. Και επειδή ποιοτικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο στα media σίγουρα υπάρχει, παρακάτω θα βρεις 5 accounts που έχουν ξεχωρίσει στο TikTok. Προφανώς και δεν είναι πρότυπα, ωστόσο οι παρακάτω influencers «ρομαντικοποιούν» την καθημερινότητα τους, μέσα από ολιγόλεπτα βίντεο, τα οποία αφορούν από διατροφή, ντύσιμο, μέχρι wellness συμβουλές.

Μπορεί να μη σου αλλάξουν τη ζωή, αλλά σίγουρα μπορούν να σου χαρίσουν έμπνευση για να κάνεις το γενικότερο lifestyle σου λίγο καλύτερο. Μη ξεχνάς ωστόσο πως τα παρακάτω, αποτελούν βίντεο τα οποία δίνουν μια πτυχή από την καθημερινότητα τους και δεν αποτελούν την πραγματική τους ζωή, η οποία δεν είναι πάντα τόσο αψεγάδιαστη και υγιεινή.

Μπορείς να ξεκινήσεις το σκρολάρισμα με την ησυχία σου:

Για wellness και διατροφή / Shayna Terese Taylor

@shaynateresetaylor let’s make 2023 the year you pursue what sets your soul on fire ❤️‍🔥🫶🏼 #changeyourlife #health #wellness #selfimprovement #goalsetting #reachinggoals #chasingdreams #bigdreams #foryou ♬ original sound - _

Για χαλάρωση και lifestyle content / Maudecpion

@maudecpion

favorite place 🕯️

♬ original sound - Hs love bot 🎶

Για γυμναστική και wellness / Sami Clarke

@sami_clarke let’s build that booty!! #athomeworkouts #glutesworkout #formbysamiclarke #workoutplan ♬ INDUSTRY BABY - Lil Nas X & Jack Harlow

Για lifestyle / fashion & beauty / Emma Leger

@emmaroselegerr GRWM for my first day in NYC part 2 🗽🚖🌆🫶🏻 #GRWM #getreadywithme #newyork ♬ original sound - Emma Rose

Για outfits & more / Sabrina Molden Hauer

@sabmoldenhauer

shes all over the place

♬ original sound - xxtristanxo

TAGS