UPDATE

Η Maggie Maurer θηλάζει το μωρό της backstage στο show του Schiaparelli, σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία


Τόνια Τζάφερη

27 Ιανουαρίου 2023

Η Maggie Maurer θηλάζει το μωρό της backstage στο show του Schiaparelli, σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία
H μητέρα και επαγγελματίας μοντέλο, Maggie Maurer, έγινε viral για όλους τους σωστούς λόγους

H φετινή εβδομάδα μόδας στο Παρίσι μας προσφέρει πραγματικά εντυπωσιακές εικόνες και θέαμα, με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους για τις επόμενες σεζόν. Στο πρόσφατο show του Schiaparelli, πέρα από τα μεγάλα κεφάλια των ζώων στα ρούχα του που συζητήθηκαν αρκετά (όχι με την καλή έννοια), τα βλέμματα στράφηκαν στο backstage και αυτό συνέβη χάρη στη Maggie Maurer.

Πρόκειται για το μοντέλο που φωτογραφήθηκε να θηλάζει το μωρό της, λίγο μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα, χαρίζοντας μια από τις πιο τρυφερές και δυναμικές εικόνες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Jenny.Gr
@maggiejoymaurer

Στη φωτογραφία η Maurer έχοντας ακόμη πλήρες makeup από την πασαρέλα και φορώντας ένα μπουρνούζι και προστατευτικό για τη μπογιά, θηλάζει το μωρό της σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Φαίνεται πιο εύκολο από όσο είναι στην πραγματικότητα, και αυτό το ξέρει κάθε εργαζόμενη μητέρα που έχει χρειαστεί να κάνει κάτι ανάλογο -μοντέλο και μη.

Η Maggie Maurer δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρει μια τέτοια δυναμική εικόνα στο κοινό της. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της, είχε επίσης περπατήσει για περσινό show του Schiaparelli, με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά και ένα διάφανο φόρεμα, κερδίζοντας και πάλι τον σεβασμό του κοινού, αλλά και τις εντυπώσεις.