UPDATE

Reese Witherspoon: H περιουσία της ξεπερνά τα $400 εκατ. και θέλει να επενδύσει στην Άρσεναλ


Τόνια Τζάφερη

2 Φεβρουαρίου 2023

Reese Witherspoon: H περιουσία της ξεπερνά τα $400 εκατ. και θέλει να επενδύσει στην Άρσεναλ
@reesewitherspoon
H ηθοποιός πέρα από την υποκριτική, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στη ποδοσφαιρική ομάδα

Η Reese Witherspoon κατείχε τον τίτλο της πλουσιότερης ηθοποιού στον κόσμο για το 2021 και πρόσφατα μίλησε για τις επενδυτικές της βλέψεις, αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον της, να γίνει μέτοχος στην ομάδα των «Κανονιέριδων».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Forbes, η διάσημη ηθοποιός έχει δείξει το επενδυτικό της ενδιαφέρον προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Arsenal, ενώ σε συνέντευξη της στο BBC ρωτήθηκε εάν θα ακολουθήσει τα βήματα του συναδέλφου της, Ryan Reynolds (ο οποίος έχει επενδύσει σε ουαλική ομάδα ποδοσφαίρου), με την ίδια να απαντά χαρακτηριστικά:

«Εάν υπάρχει χώρος στην Arsenal, οι γιοι μου και όλοι θα χαίρονταν πάρα πολύ. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Παρακολουθούσαμε αγώνα τους τις προάλλες. Αυτή είναι η ομάδα μας», δήλωσε η Witherspoon.

Σχετικά με την επιτυχημένη καριέρα της Reese Witherspoon

Η περιουσία της είναι προϊόν της μακράς καριέρα της, που έχει ξεπεράσει τις τρεις δεκαετίες, αλλά και των επιχειρηματικών της βημάτων πίσω από την κάμερα. Το 2016, ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Hello Sunshine και τον Αύγουστο του 2021 πούλησε μέρος της στην Blackstone έναντι 900 εκατ. δολαρίων. Διατηρεί, ακόμα, 18% της εταιρείας, ενώ έλαβε 120 εκατομμύρια από την αγοροπωλησία.

Jenny.Gr
Splash News

Στη συνέχεια, η Reese προχώρησε στην ίδρυση του Reese's Book Club, ενώ υπογράφει και τη σειρά ρούχων Draper James. Έχει, επίσης, κερδίσει εκατομμύρια από την κινηματογραφική και τηλεοπτική της καριέρα και κατατάσσεται σταθερά ως μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λαμβάνει μισθό 1,2 εκατ. ανά επεισόδιο στη σειρά The Morning Show του AppleTV+, ενώ πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ της ταινίας Legally Blonde Red, White & Blonde.