UPDATE

Grammy 2023: Οι εκθαμβωτικές και περίτεχνες red carpet εμφανίσεις δεν απογοήτευσαν


Τόνια Τζάφερη

6 Φεβρουαρίου 2023

Grammy 2023: Οι εκθαμβωτικές και περίτεχνες red carpet εμφανίσεις δεν απογοήτευσαν
Από τη 3D δημιουργία που επέλεξε η Cardi B, έως τη φανταχτερή και ανοιξιάτικη Lizzo

To κόκκινο χαλί στρώθηκε εχθές στη Crypto.com Αrena του Los Angeles και υποδέχθηκε όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους των Grammys 2023, δίνοντας «τον παλμό» στη διάσημη και πολυαναμενόμενη τελετή απονομής μουσικών βραβείων.

Μπορεί στα χθεσινά 65α Grammys να είχαμε πλούσιο θέαμα, απονομές, συγκινητικούς λόγους, τη Beyonce στην κορυφή και αργοπορημένη, τον Ben Affleck να βαριέται αφόρητα και να γίνεται meme της βραδιάς, όμως όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εστιάζουμε στο κόκκινο χαλί, το οποίο μας δείχνει πώς οι celebrities εξελίσσουν το προσωπικό τους στιλ και ποια μηνύματα περνούν προς τα έξω. Και φυσικά, για να αντλήσουμε έμπνευση, να σχολιάσουμε και να απολαύσουμε πλούσιο θέαμα.

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν εκείνη της Cardi B, η οποία φόρεσε μια 3D δημιουργία του σχεδιαστή Gaurav Gupta σε έντονες μπλε αποχρώσεις και έμοιαζε πραγματικά με έργο τέχνης. Το περίτεχνο φόρεμα αγκάλιαζε και αναδείκνυε υπέροχα το σώμα της, δίνοντας παράλληλα το drama στοιχείο που απαιτεί ένα κόκκινο χαλί. Όσο για την electric blue απόχρωση ήταν ιδανική για να ξεχωρίσει.

Jenny.Gr
Cardi B /Splash News

Επόμενη αγαπημένη εμφάνιση ήταν εκείνη του Harry Styles, ο οποίος επέλεξε μια Egonlab jumpsuit, καλυμμένη από Swarovski κρύσταλλα. Ο τραγουδιστής του "Watermelon Sugar" απέδειξε για μια ακόμη φορά πως γνωρίζει καλά να κάνει stand out στο κόκκινο χαλί και να κατακλύζει τα social μας με τις εντυπωσιακές και τόσο ταιριαστές του εμφανίσεις.

Jenny.Gr
Harry Styles / Splash News

Στις πιο low key εμφανίσεις είχαμε εκείνη της Olivia Rodrigo, η οποία φόρεσε ένα απλό μαύρο και διάφανο slip dress, το οποίο ήταν ναι μεν απλό και όχι τόσο ιδανικό για κόκκινο χαλί- δεν παύει όμως να αποτελεί μια σύγχρονη και μίνιμαλ παρουσία που ξεχώρισε εχθές.

Jenny.Gr
Olivia Rodrigo / Splash News

Και ενώ θα μπορούσαμε επί ώρες να μιλάμε για τις χθεσινές red carpet εμφανίσεις των Grammys 2023, μπορείς να συνεχίσεις το θέαμα στην παρακάτω gallery.

Περισσότερες εμφανίσεις από τα Grammys 2023: