UPDATE

Drama time: Η Μegan Fox διέγραψε όλα τα post με τον Machine Gun Kelly και μετά το IG της - Οι φήμες για χωρισμό


Τόνια Τζάφερη

13 Φεβρουαρίου 2023

Drama time: Η Μegan Fox διέγραψε όλα τα post με τον Machine Gun Kelly και μετά το IG της - Οι φήμες για χωρισμό
Splash News
Μετά τις διαγραφές φωτογραφιών και την ανάρτηση με ένα μήνυμα όλο νόημα, η Megan Fox διέγραψε και τον λογαριασμό της στο Instagram

Η Μegan Fox και ο ράπερ Machine Gun Kelly είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2020, έχοντας παραμείνει αχώριστοι και αποτελώντας ένα iconic ζευγάρι της pop σκηνής. Όλα αυτά όμως, φαίνεται πως έχουν αλλάξει, αφού το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου μιλούσε για ανεντιμότητα, διέγραψε ακόμη όλες τις φωτογραφίες με τον αρραβωνιαστικό της από το Instagram και στη συνέχεια διέγραψε και τον λογαριασμό της.

Jenny.Gr
Splash News

Η Fox λίγο πριν διαγράψει τον λογαριασμό της, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν να καίει ένα γράμμα σε μια φωτιά, μαζί με μια τσάντα. «Μπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα. Είναι παντού στην αναπνοή σου…», έγραψε στην ανάρτηση αυτή. Λόγια τα οποία είναι από το κομμάτι της Beyonce, «Pray You Catch Me», για τη δική της σχέση με τον σύζυγό της Jay Z.

Οι θαυμαστές της ξεκίνησαν να κατακλύζουν την ανάρτηση και τον λογαριασμό της Fox από σχόλια, κάνοντας λόγο για χωρισμό- με την Μegan να προχωράει σε διαγραφή του λογαριασμού της, χωρίς να δίνει περισσότερες εξηγήσεις.

Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί και στα Grammys 2023 τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες, αλλά και είχαν δώσει το παρόν, το βράδυ της Κυριακής σε πάρτι του Drake για το Super Bowl, στο Scottsdale της Αριζόνα.

Jenny.Gr
Splash News

Tέλος παρατηρήθηκε πως η Megan ακολουθεί τον Eminem (με τον οποίο ο Gun Kelly έχει έντονη έχθρα), συμβάν το οποίο από πολλούς δεν θεωρείται τυχαίο. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει γίνει καμία επιβεβαίωση, ενώ πολλοί θαυμαστές δηλώνουν σίγουροι για χωρισμό ανάμεσα τους.