UPDATE

Μόλις βρήκες το καλύτερο δώρο που ο Κωνσταντίνος και η Ελένη δεν θα ξεχάσουν ποτέ


JTeam

27 Απριλίου 2023

Μόλις βρήκες το καλύτερο δώρο που ο Κωνσταντίνος και η Ελένη δεν θα ξεχάσουν ποτέ
Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο δώρο για τους αγαπημένους σου, γιατί τώρα έχεις το Starfan.

Στις 21 Μαΐου, την ημέρα που γιορτάζουν ο Κωνσταντίνος και η Ελένη, θα μπορούσες εύκολα να πεις πως γιορτάζει η μισή Ελλάδα. Σίγουρα έχεις τουλάχιστον έναν άνθρωπο στη ζωή σου που εκείνη την ημέρα έχει την τιμητική του και ψάχνεις τι δώρο να του κάνεις. Γιατί, όμως, να μένεις στα ίδια και στα ίδια; Ωραία τα ρούχα και τα προϊόντα ομορφιάς, όμως, πλέον υπάρχει κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο και προσωποποιημένο για να προσφέρεις, τόσο που κανείς άλλος δε θα το έχει. Τι είναι αυτό;

Ένα customized βίντεο από το starfan.gr!

Σκέψου όλες τις φορές που συζητούσες με τον φίλο ή τη φίλη σου για έναν διάσημο. Έναν τραγουδιστή που έχετε μονίμως στο replay ή μία ηθοποιό που θαυμάζετε. Το να μιλήσετε μαζί τους δεν είναι ένα σενάριο που μέχρι πρότινος θεωρούσατε εφικτό, όμως, πώς θα σου φαινόταν αν τελικά όχι μόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλά ο εκάστοτε σταρ ευχηθεί ο ίδιος στο αγαπημένο σου πρόσωπο;

Ναι, το starfan.gr, η μοναδική ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, εξασφαλίζει ακριβώς το παραπάνω. Ουσιαστικά, μπαίνεις στην πλατφόρμα, επιλέγεις τον διάσημο που προτιμάς και γράφεις το μήνυμα που θέλεις να μεταφερθεί. Η λίστα με τα ονόματα είναι τόσο μεγάλη που δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάποιον της αρεσκείας σου.

Γιάννης Σπαλιάρας, Μαρία Σολωμού, Σταύρος Βαρθαλίτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κώστας Μαρτάκης, Μαρία Κορινθίου, Αθανασία Τσουμελέκα είναι μόνο μερικοί από τους σταρ που θα βρεις στο Starfan.gr. Αυτοί θα φροντίσουν να μεταφέρουν τις ευχές και το μήνυμά σου στο αγαπημένο σου πρόσωπο με τον πιο απρόσμενο και συναρπαστικό τρόπο, κάνοντας το να νιώθει ακόμα πιο ξεχωριστό την ημέρα της γιορτής του.

Πέρα από τις κλασικές ευχές, μπορείς ακόμα να κάνεις ερωτική αφιέρωση στο crush σου μέσω ενός celebrity ή να αφήσεις έναν τραγουδιστή, όπως ο Πάνος Καλλίδης ή η Ελένη Χατζίδου, να του τραγουδήσει το κομμάτι που αντιπροσωπεύει τον έρωτά σας. Εναλλακτικά, αν είσαι σε πιο fun διάθεση, μπορείς να στείλεις ένα πιο χιουμοριστικό μήνυμα με τη μορφή ανέκδοτου ή κουίζ με τη βοήθεια, για παράδειγμα, του Γιώργου Καρτελιά. Σε κάθε περίπτωση, sky is the limit!

Jenny.Gr

Στείλε τον… Confessions Guy

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές να εξομολογηθείς κάτι. Όπως και να το κάνουμε, το να είσαι face to face με κάποιον δημιουργεί ένα awkwardness που ενίοτε σε «μπλοκάρει». Ο Confessions Guy ήρθε για να κάνει όλη την αμηχανία παρελθόν, αφού αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του… διαμεσολαβητή.

Εάν έχεις ένα μυστικό να μοιραστείς, να κάνεις μία αποκάλυψη ή γενικά να «ανοίξεις» την καρδιά σου σε κάποιον χωρίς να μάθει ποιος είσαι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να στείλεις το μήνυμά σου στον Confessions Guy. Εκείνος θα ετοιμάσει στη συνέχεια ένα προσωποποιημένο βίντεο για το άτομο της επιλογής σου και θα μεταφέρει με τη βοήθεια λευκών καρτών όλα όσα του πεις. Έτσι, θα δώσεις και μία πιο κινηματογραφική νότα στην περίσταση και σίγουρα θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Δες ενδεικτικά το παρακάτω για να καταλάβεις το concept:

Οπότε τώρα δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο για το δώρο που θα κάνεις στον Κωνσταντίνο και στην Ελένη, γιατί τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε μοναδικότητα το starfan.gr. Τέλειο;
Και αν μοιραστείς την αντίδραση του παραλήπτη στα social με #StarfanReactions, μπορεί να κερδίσεις ένα δώρο έκπληξη από το Starfan!

-->