UPDATE

Sofia Richie και Elliot Grainge συνεχίζουν με εξωτικό ταξίδι του μέλιτος και ρομαντικές στιγμές


JTeam

30 Απριλίου 2023

Sofia Richie και Elliot Grainge συνεχίζουν με εξωτικό ταξίδι του μέλιτος και ρομαντικές στιγμές
@Sofiarichie
Τροπικά δάση, ρομαντικές αποδράσεις και ξέγνοιαστες στιγμές για το νέο νυμφευμένο ζευγάρι

Γάμος της χρονιάς χαρακτηρίστηκε η γαμήλια δεξίωση της Sofia Richie και του Elliot Grainge στη Νότια Γαλλία, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η πολυτελής τελετή πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου στο Hotel du Cap-Eden-Roc, αποσπώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Όσο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και οι θαυμαστές του ζευγαριού ασχολούνται με λεπτομέρειες του γάμου, το ζευγάρι έχει ήδη φύγει για το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο όπως φαίνεται πηγαίνει πολύ καλά. Το μέρος που επέλεξαν η Sofia Richie και ο Elliot Grainge για αυτό το σημαντικό ταξίδι της ζωής τους, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως βλέποντας τις εικόνες που δημοσιεύουν, φαίνεται ένα τροπικό μέρος, με ατέλειωτες αμμουδιές και υπέροχα τροπικά δάση με φοίνικες.

Jenny.Gr
@sofiarichie

Το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας ποδήλατο, βλέποντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο. Τα ρομαντικά τους δείπνα, δίπλα στη θάλασσα, έχουν επίσης τραβήξει το ενδιαφέρον, μιας και το ζευγάρι επιλέγει ονειρεμένα outfits. Συγκεκριμένα η Sofia Richie εμφανίστηκε με ελάχιστο μακιγιάζ και ένα total λευκό look συνδυασμένο με ροζ αξεσουαρ.

Jenny.Gr
@sofiarichie

Το διάσημο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του το 2021, ενώ τον επόμενο χρόνο ο Elliot Grainge έκανε την πρόταση γάμου στην 24χρονη Sofia.