UPDATE

Η Diane von Furstenberg βρίσκει δύναμη μέσα από τις selfies: «Δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο νέα»


JTeam

11 Μαΐου 2023

Η Diane von Furstenberg βρίσκει δύναμη μέσα από τις selfies: «Δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο νέα»
@therealdvf
Η διάσημη σχεδιάστρια μίλησε για τον τρόπο που χρησιμοποιεί το Instagram και τις selfies της (και είχε ενδιαφέρον)

Ήταν η γυναίκα που είχε εξομολογηθεί πως «μπορεί να μην ήξερα τι ήθελα να κάνω, όμως ήξερα τι είδος γυναίκα ήθελα να γίνω. Ήθελα να γίνω μια ανεξάρτητη γυναίκα, να έχω έλεγχο της ζωής μου και αυτή ήταν η μοναδική πραγματική μου επιθυμία. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να βρεις ποια είναι η κλίση σου» είχε δηλώσει η 76χρονη σχεδιάστρια.

H DVF ήταν και είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να εκφραστεί έτσι ακριβώς όπως αισθάνεται, να εμπνέει και να εμπνέεται. Μέσα από τις selfies και τα social media μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως νιώθει πιο νέα από ποτέ.


Η Diane von Furstenberg έχει υπάρξει και πριγκίπισσα μιας και στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον τον πρίγκιπα Egon von Fürstenberg, απόγονο της ομώνυμης αριστοκρατικής οικογένειας, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Alexander και την Tatiana.

Ήταν επίσης εκείνη που σχεδίασε και καθιέρωσε το περίφημο wrap dress ή αλλιώς κρουαζέ. Σκοπός της ήταν να προσφέρει στις γυναίκες άνεση και κομψότητα, ταυτόχρονα. Και όπως φαίνεται τα κατάφερε, αφού μέχρι και σήμερα το κρουαζέ φόρεμα αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι. «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το φόρεμα θα μετατρεπόταν σε "φαινόμενο"» έχει πει.

Καλεσμένη στο podcast της Julia Louis - Dreyfus, «Wiser Than Me», η Diane von Fürstenberg αποκάλυψε από πού αντλεί την εσωτερική της δύναμη.


Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις selfies που βγάζει με μαγιό και κατά καιρούς τις δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram. Όπως εξήγησε οι selfies δεν έχουν να κάνουν με τη ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό, αλλά με την ενδυνάμωση που λαμβάνει από αυτές.

«Έχω μία τάση να πιστεύω πως τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση όταν βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, βρίσκω τη δύναμή μου εκεί. Kάπως έτσι, όταν κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, μου αρέσει και μετά κάποιες φορές βλέπω μία φωτογραφία μου και λέω: ω Θεέ μου, δεν αισθάνομαι έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά η 76χρονη σχεδιάστρια μόδας.