UPDATE

Gwyneth Paltrow: Τα δώρα που επέλεξε για την Ημέρα του Πατέρα, από Rolex μέχρι sex toys


JTeam

24 Μαΐου 2023

Gwyneth Paltrow: Τα δώρα που επέλεξε για την Ημέρα του Πατέρα, από Rolex μέχρι sex toys
@goop
Μπορείς να βρεις τις πιο πρωτότυπες ιδέες στη Goop λίστα - Από Rolex ρολόι, μέχρι συσκευή μασάζ και sex toys

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ήδη, η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow έχει τη δική της εταιρεία με προϊόντα, την γνωστή Goop. Στην εταιρεία αυτή μπορείς να βρεις από κεριά με μυρωδιά από το αιδoίο της Paltrow, μέχρι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ομολογουμένως έχει και καλές επιλογές, όπως επίσης και πρωτόγνωρα προϊόντα σε ό,τι αφορά την ομορφιά, το wellness και τη μόδα.

Σε ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως για παράδειγμα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ή καλή ώρα με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, κυκλοφορεί μια λίστα προϊόντων από την Goop, με όλα αυτά που έχουν ξεχωρίσει και ενδεχομένως αποτελούν την ιδανική επιλογή για δώρο σε αγαπημένα σου πρόσωπα.


Έτσι λοιπόν, αν θες κάνεις ένα δώρο στον σύντροφό σου, αδερφό σου, φίλο σου ή ακόμη και σε πατέρα, είναι πολύ πιθανό να βρεις παρακάτω κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές.

Για αρχή, η Goop προτείνει μια ρακέτα του paddle ή μια καλή ενυδατική κρέμα προσώπου. Συνεχίζει με μαγιό με αφορμή τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινά, λάδια με άρωμα, πετσέτες θαλάσσης, το διάσημο «theragun» για μασάζ μετά την προπόνηση ή όταν είσαι πιασμένος, μάσκα ματιών, συμπλήρωμα προβιοτικών κλπ.

Jenny.Gr


Και αφού η λίστα καλύπτει τις wellness ανάγκες ενός άνδρα, συνεχίζει με πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Όπως ένα Marshall ηχείο, μια συσκευή λέιζερ για αποτρίχωση, φυσικά πολλά και διάφορα sex toys, έναν ολόκληρο ξυλόφουρνο, και ένα rolex αξίας $11,395.

Μπορείς να τσεκάρεις όλη τη λίστα, στο goop.com

Εμείς πάντως, έχουμε μείνει ακόμη στις αποκαλύψεις της ηθοποιού, για τις ερωτικές επιδόσεις του πρώην συντρόφου της Ben Affleck και Brad Pitt.