UPDATE

Fitness influencer έλεγε ψέματα επί χρόνια πως είχε καρκίνο, αλλά ο πρώην της αποκάλυψε την αλήθεια


JTeam

9 Ιουνίου 2023

Fitness influencer έλεγε ψέματα επί χρόνια πως είχε καρκίνο, αλλά ο πρώην της αποκάλυψε την αλήθεια
@MianBaobao
Η διάσημη influencer αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Φωτογραφίες από χημειοθεραπείες και εξομολογήσεις για το πόσο δύσκολη είναι η ασθένεια του καρκίνου, είχαν πείσει το κοινό της, πως η MianBaobao από την Ταϊβάν είχε καρκίνο και χρειαζόταν βοήθεια. Πριν από τρία χρόνια, η ίδια είχε ανακοινώσει πως διαγνώστηκε με καρκίνο του παγκρέατος σε προχωρημένο στάδιο και άρχισε να μοιράζεται βίντεο, όπου γυμναζόταν παράλληλα με τις «συνεδρίες θεραπείας του καρκίνου» και hashtags όπως #cancerfightingdaily.

Ήρθε όμως η στιγμή, που ο πρώην σύντροφος της, αποφάσισε να πει την αλήθεια. Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο, όταν ο πρώην ξεκίνησε να δημοσιεύει λεπτομέρειες στα social media που έρχονταν σε αντίφαση με την μάχη της για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένου του πολύ μυστικοπαθούς τρόπου με τον υποβαλλόταν σε θεραπείες, σύμφωνα με την South China Morning Post.

«Κάθε φορά που πήγαινε για θεραπεία επέμενε να την αφήνει η οικογένειά της στην είσοδο του νοσοκομείου και να βλέπει τον γιατρό μόνη της», είπε ο άνδρας. «Τα συνολικά ιατρικά έξοδα το 2021 ανήλθαν σε μόλις 275 δολάρια και ποτέ δεν είδα κανένα θεράποντα γιατρό, απόδειξη διάγνωσης ή αποδείξεις νοσοκομείου τα τελευταία δύο χρόνια».

Jenny.Gr

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η MianBaobao κατασκεύασε την συγκεκριμένη ιστορία για να ενισχύσει το προφίλ της στα social media. Όμως ο πρώην της, δεν έμεινε μόνο εκεί. Τότε η MianBaobao έσπασε την σιωπή της, ζητώντας συγγνώμη από τους 11.000 followers της στο Instagram επειδή τους εξαπάτησε με την ψευδή διάγνωση καρκίνου.

«Θέλω να συγγνώμη από την οικογένεια, τους φίλους, τους φανς και οποιονδήποτε νοιάστηκε για μένα, με υποστήριξε και με εμψύχωσε», ανέφερε. «Έκανα το χειρότερο πράγμα, είπα ψέματα ότι έχω καρκίνο και εξαπάτησα τους πάντες για τρία χρόνια». «Λυπάμαι για αυτό που προκλήθηκε και που σπατάλησα τον χρόνο όλων», πρόσθεσε. «Έκανα την πιο λανθασμένη εκστρατεία, πλήγωσα ανθρώπους που αγαπώ. Λυπάμαι πραγματικά για όλα», κατέληξε η ανάρτηση.

Ο πρώην σύντροφος της δεν ήταν ο μόνος που είχε υποψίες για τα ψέματα της MianBaobao περί καρκίνου, καθώς πολλοί χρήστες στο ίντερνετ εντόπισαν τις ακτινογραφίες που δημοσίευε στα social media και βρήκαν τις αρχικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο από διαφορετική πηγή.