UPDATE

10 νέα παιδικά βιβλία ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές


JTeam

24 Ιουνίου 2023

10 νέα παιδικά βιβλία ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές
unsplash
Μαζί με τις διακοπές έρχεται η ώρα οι μικροί αναγνώστες να ανακαλύψουν την επόμενη λογοτεχνική τους περιπέτεια, γι’ αυτό και 5 αγαπημένοι εκδοτικοί οίκοι μάς προτείνουν 10 νέες (και ιδανικές για το καλοκαίρι) κυκλοφορίες

Η ιδανικότερη περίοδος για να «χαθεί» κανείς σε νέους λογοτεχνικούς κόσμους και να ανακαλύψει διασκεδαστικές αλλά και εκπαιδευτικές ιστορίες είναι σίγουρα οι καλοκαιρινές διακοπές. Εξάλλου, πάντα το καλύτερο μέρος για να διαβάσει κανείς ένα βιβλίο είναι εκεί που σκάει το κύμα, και ειδικότερα όταν ο αναγνώστης είναι απαλλαγμένος από τις σχολικές του υποχρεώσεις, μιας και η σχολική χρονιά έχει πλέον φτάσει για τα καλά στο τέλος της!

Τότε είναι που η ανάγνωση μετατρέπεται σε κάτι ακόμα πιο μαγικό και το βιβλίο γίνεται απαραίτητο κομμάτι της κάθε μέρας. Αν λοιπόν ψάχνετε και εσείς νέα βιβλία που θα κρατήσουν τους μικρούς αναγνώστες απασχολημένους δημιουργικά και φέτος το καλοκαίρι, 5 αγαπημένοι εκδοτικοί οίκοι έχουν τη λύση και μας παρουσιάζουν 10 ιδανικές καλοκαιρινές επιλογές για τους μικρούς βιβλιοφάγους.

Διάβασε περισσότερα στο monopoli.gr