UPDATE

Αυτοί οι σεφ φτιάχνουν τα πιο hot βίντεο μαγειρικής και δίνουν άλλο νόημα στο «food porn»


JTeam

1 Αυγούστου 2023

Αυτοί οι σεφ φτιάχνουν τα πιο hot βίντεο μαγειρικής και δίνουν άλλο νόημα στο «food porn»
@thedonutdaddy / instagram
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πόσες ομοιότητες έχουν η μαγειρική και ο έρωτας, πέρα από την απόλαυση

Έχεις δει ποτέ σεφ να χαστουκίζει το ζυμάρι του; Να γλείφει το πιάτο του τριγύρω για να το καθαρίσει; Ή να βουτάει τα δάχτυλα του στο βάζο της Nutella με έναν σίγουρα ιδιαίτερο τρόπο; Αν όχι, δεν ξέρεις τι χάνεις.

Μέσα σε αυτή την πλήξη που νιώθουμε ορισμένες φορές, είτε από τις δυσάρεστες ειδήσεις, είτε από την ανιαρή καθημερινότητα, χρειαζόμαστε και κάτι να μας φτιάξει την διάθεση. Kάτι που θα μας θυμίσει ξανά να απολαμβάνουμε τόσο το φαγητό, όσο και τα χέρια που το φτιάχνουν.

Αυτή την δουλειά, την έχουν αναλάβει ορισμένοι σεφ, οι οποίοι πέρα από το να μας ανοίγουν την όρεξη, δημιουργούν τα πιο επικ και σίγουρα «καυτά» βίντεο μαγειρικής, έβερ. Ο λόγος για τον Anthony Randello για παράδειγμα. Ή κατά κόσμον «Donut Daddy». Ο μελαχρινός, Αυστραλός, γυμνασμένος, και με έντονο jawline σεφ, έχει γίνει θέμα των ημερών και όχι άδικα. Από το Instagram, στο TikTok και από εκεί, σε κορυφαία tabloits.

@thedonutdaddy Lets not sugar coat this love 🌹 #valentine #nutella #love #chocolate #treat #sweet #fyp #donutlove #nutellachallenge ♬ Slow Down - VanJess

Κάθε συνταγή μαγειρικής του, συνοδεύεται και από ένα βίντεο, το οποίο πέρα από την διάθεση, ανεβάζει κυριολεκτικά την θερμοκρασία. Είναι πράγματι εντυπωσιακό το πόσες ομοιότητες έχουν η μαγειρική και ο έρωτας, πέρα από την απόλαυση. Οι λεπτομέρειες και στις δυο περιπτώσεις κάνουν τη διαφορά και έτσι τα πλάνα του Anthony εστιάζουν σε όλα εκείνα τα στοιχεία που διεγείρουν τις αισθήσεις. Αφή, μυρωδιές, υγρά, απαλές ή σκληρές κινήσεις, και ρυθμικότητα, είναι μόνο μερικά στοιχεία που κυριαρχούν στα «thirst trap» βίντεο του Randello. Σου δίνουμε λίγο χρόνο να τα απολαύσεις με την ησυχία σου, -και αν ρωτάς εμάς πάντως, ξεχωρίσαμε την πίτσα Nutella:

@thedonutdaddy When it hits your tongue, that’s amore #pizza #nutella #strawberry Nutella stuffed crusted dessert pizza. Topped with more nutella, fresh strawberries, roasted hazelnuts and Chantilly cream. Recipes coming soon #chef #pastrychef #dessert #gourmet #treat #sweet #artisan #yummy #foodies #foodporn #donut #donuts #doughnut #doughnuts #🍩 #treats #recipe #food #pizza #nutellapizza ♬ City - lofi'chield


Στο ίδιο μοτίβο και ο Cedrik Lorenzen, ο οποίος δημιουργεί γλυκά - έργα τέχνης, με μίνιμαλ αισθητική, αλλά μπόλικη hot διάθεση. Μεταξύ μας, έχουμε βαρεθεί από τις κλασσικές gym selfies των αντρών, ή ακόμη χειρότερα τις συνηθισμένες συνταγές μαγειρικής, και επιτέλους, έχουμε ένα παραπάνω ενδιαφέρον να μπούμε στην κουζίνα. Ή τουλάχιστον να τσεκάρουμε κάποια συνταγή.

«Σκοπός μου ήταν να σπουδάσω management» δηλώνει αρχικά ο Lorenzen και σκεφτόμαστε πόσο θα είχε χαραμιστεί. «Αλλά λατρεύω να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι. Και απλά ξεκίνησα αυτό να το δείχνω προς τα έξω, συνδυάζοντας το με την "δική μου γλώσσα αγάπης"», (πάλι καλά).

Για την ώρα, θα μας συγχωρέσεις που θα σου ανοίξουμε την όρεξη, ωστόσο μπορείς να μας ευχαριστήσεις αργότερα, για αυτό το περιεχόμενο που μοιραζόμαστε μαζί σου.