UPDATE

Ένας πιλότος αποκαλύπτει ποια είναι η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο για να μην σε πιάνει ναυτία


JTeam

3 Αυγούστου 2023

Ένας πιλότος αποκαλύπτει ποια είναι η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο για να μην σε πιάνει ναυτία
Ποια θέση στο αεροπλάνο έχει τις λιγότερες αναταράξεις;

Το καλοκαίρι έχει πολλά ταξίδια, είτε πρόκειται με πλοία, με αεροπλάνα, και με οδικά μέσα μεταφοράς. Το πρόβλημα ωστόσο, είναι πως μερικές φορές, οι αναταράξεις, οι μακρινές διαδρομές, μπορούν να μας προκαλέσουν διάφορα σωματικά προβλήματα, όπως ζαλάδες και ναυτίες.

Αυτή τη φορά, θα επικεντρωθούμε στο αεροπλάνο, καθώς χάρη στον 34χρονο πιλότο Jimmy Nicholson από την Αυστραλία, έχουμε το μυστικό για λιγότερες ναυτίες και ζαλάδες στο ταξίδι σου.

«Αν επιλέξετε το μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, θα αντιμετωπίσετε λιγότερες αναταράξεις και έτσι θα έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι. Αντιθέτως, αν βρεθείτε στο πίσω μέρος, θα τις νιώσετε περισσότερο», σημειώνει. «Εάν φοβάστε να πετάξετε ή νιώθετε ναυτία κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, καθίστε στο μπροστινό μέρος, αυτή είναι η συμβουλή μου», δηλώνει.

Jenny.Gr

Ο έμπειρος πιλότος, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τους φόβους όσων νιώθουν έντονο στρες κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, διαβεβαιώνει ότι: «Το αεροσκάφος δε θα πέσει από τον ουρανό εξαιτίας των αναταράξεων. Απλά είναι κάτι το ενοχλητικό που ελπίζουμε ότι θα έχει μικρή διάρκεια». Παράλληλα, συμβουλεύει όσους παθαίνουν ναυτία κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας αναταραχής, να εστιάσουν το βλέμμα τους έξω και μακριά. «Κοιτάξτε έξω από το παράθυρο και εστιάστε στον ορίζοντα», καταλήγει.