UPDATE

Πως να φροντίσεις και να προστατέψεις σωστά τις τσάντες σου - Για να σου κρατήσουν μια ζωή


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Πως να φροντίσεις και να προστατέψεις σωστά τις τσάντες σου - Για να σου κρατήσουν μια ζωή
@cassdimicco
Οι σχεδιαστές μοιράστηκαν τις καλύτερες συμβουλές, για διαχρονικές και καλοσυντηρημένες τσάντες

Είτε πρόκειται για μια πολυτελής τσάντα, είτε για μια πιο οικονομική επιλογή, θέλουμε να την ευχαριστηθούμε μέχρι τέλους. Ειδικά, εκείνες τις τσάντες που μπορούν να ταιριάξουν με όλα, και να αναβαθμίσουν κάθε μας outfit.

Αν σε ενδιαφέρουν και τα second - hand κομμάτια και ψώνια, τότε έχεις έναν ακόμη καλό λόγο, για να προσέξεις και να διατηρήσεις τις τσάντες σου όπως πρέπει.

Αποθήκευσε τες σωστά στην ντουλάπα σου

Σύμφωνα με το Byrdie, το μυστικό είναι στην καλή φύλαξη της. Και αυτό σημαίνει πως δεν την κρέμας όπου βρεις, ούτε πως την παρατάς στην ντουλάπα σου. Αντιθέτως κράτησε το κουτί και την πάνινη σακούλα, που συνήθως συνοδεύουν τις τσάντες, και κάθε φορά που επιστρέφεις σπίτι σου, διατήρησε την, έτσι όπως την παρέλαβες. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μαξιλαροθήκη.

Καθάρισε την με τα σωστά προϊόντα

Το να πάρεις ένα αντισηπτικό μαντηλάκι για παράδειγμα, και να περάσεις από πάνω την τσάντα σου δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Αντιθέτως επέλεξε ήπια καθαριστικά προϊόντα, χωρίς οινόπνευμα για να μη ξεθωριάσει το χρώμα ή η υφή της τσάντας σου. Αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να τσεκάρεις και στην αγορά για ειδικά σπρέι καθαρισμού δέρματος, ή υφάσματος.

Jenny.Gr
@cassdimicco / instagram

Διατήρησε το σχήμα τους

Χρειάζεται προσοχή το που θα τοποθετήσεις τη τσάντα σου, γιατί αν καταπλακωθεί από άλλη τσάντα ή ρούχα, τότε το πιθανότερο είναι να χάσει τη μορφή και το σχήμα της, και κατευθείαν να φανεί ταλαιπωρημένη και παλιά.

Μη την αφήνεις στον ήλιο και τη ζέστη

Πόσο μάλλον αν το ύφασμα είναι ευαίσθητο ή faux δερμάτινο, ο ήλιος θα την καταστρέψει και θα την ξεθωριάσει. Φρόντισε η τσάντα σου, να βρίσκεται σε σκιά και σε δροσερό σημείο.

Jenny.Gr
@cassdimico / instagram

Διόρθωσε τις ατέλειες από νωρίς

Αν την γρατσούνισες, την λέρωσες, ή της προκάλεσες κάποια φθορά, μην περιμένεις και πολύ μέχρι να την διορθώσεις. Υπάρχουν ειδικοί που πολύ εύκολα μπορούν να διορθώσουν μικροατέλειες στην τσάντα σου, και έτσι να την διατηρήσεις στην εντέλεια.