UPDATE

Ηρώδειο: Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που θα δούμε το φθινόπωρο


JTeam

19 Αυγούστου 2023

Ηρώδειο: Οι παραστάσεις και οι συναυλίες που θα δούμε το φθινόπωρο
Παραστάσεις θεάτρου και χορού, συναυλίες, κορυφαία ονόματα, εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού και μεγάλα αφιερώματα απαλύνουν κατά κάποιο τρόπο την μελαγχολία του φθινοπώρου και φέτος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Με τη «Νόρμα» του Βιντσέντζο Μπελίνι, μια διεθνή υπερπαραγωγή του καταξιωμένου Γάλλου σκηνοθέτη Τομ Βολφ, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μαρία Κάλλας, ξεκινούν οι φετινές φθινοπωρινές εκδηλώσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης θα απολαύσουμε ένα πολυποίκιλο και πολυθεαμτικό πρόγραμμα με παραστάσεις χορού και θεάτρου, συναυλίες, μεγάλα αφιερώματα και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού με τη συμμετοχή διακεκριμένων εγχώριων και διεθνών καλλιτεχνών, θιάσων και μουσικών συνόλων.

Αύγουστος 2023

Δευτέρα 28 και Τετάρτη 30 Αυγούστου, 21:00 – Θέατρο: «Νόρμα» του Βιντσέντζο Μπελίνι: Ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης Τομ Βολφ επιστρέφει στην Ελλάδα με τη «Νόρμα» του Βιντσέντζο Μπελίνι, μια μεγάλη διεθνής υπερπαραγωγή, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, που ξεκινάει την ευρωπαϊκή της περιοδεία πραγματοποιώντας πρεμιέρα στην Αθήνα, με 110 ερμηνευτές και καλλιτέχνες.
Προπώληση: ticketservices.gr.

Πέμπτη 31 Αυγούστου, 21:00 – Θέατρο: «Βατράχια» σε σκηνοθεσία Έφης Μπίρμπα: Έφη Μπίρμπα και Άρης Σερβετάλης παρουσιάζουν μια σύγχρονη διασκευή της αγαπημένης αριστοφανικής κωμωδίας για την αξία της τέχνης και της ποίησης στην κοινωνία μας. *Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Μιχάλης Σαράντης, Αργύρης Ξάφης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Μαίρη Μηνά, Έκτορας Λιάτσος, Μιχάλης Θεοφάνους, Αλεξάνδρα Καζάζου, Νάνσυ Μπούκλη, Κυριάκος Σαλής.
Προπώληση: viva.gr.

Διαβάστε για περισσότερες παραστάσεις στο monopolis.gr