UPDATE

Το «The Idol» τελείωσε νωρίς: Δεν θα ανανεωθεί για 2η σεζόν και, κάπως, το περιμέναμε


JTeam

29 Αυγούστου 2023

Το «The Idol» τελείωσε νωρίς: Δεν θα ανανεωθεί για 2η σεζόν και, κάπως, το περιμέναμε
@hbo / instagram
Το «πορνό βασανιστηρίων» τελείωσε στον 1ο κύκλο, αναφέρει σχετικός εκπρόσωπος του ΗΒΟ

Είναι γεγονός πως το «The Idol» αποτελούσε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές για το 2023, αφού πρωταγωνιστούσε ο Έιμπελ Τεσφάγιε (κατά κόσμον The Weeknd) και η μικρή κόρη του Τζόνι Ντέπ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ.

Ωστόσο, μια και μόνο σεζόν ήταν αρκετή για να πέσουμε από τα σύννεφα και η πολυαναμενόμενη σειρά του 2023, να αναδειχθεί στην μεγαλύτερη αποτυχία του 2023. Τα λόγια είναι σκληρά, αλλά οι εξίσου σκληρές σκηνές σεξ δεν ενθουσίασαν καθόλου το κοινό, αλλά αντιθέτως ξενέρωσαν. Πως να μην ξενερώσει κανείς άλλωστε, με κάτι τέτοιο;


Η σύνοψη της πλοκής έχει ως εξής: «Αφού ένας νευρικός κλονισμός εκτροχίασε την τελευταία περιοδεία της Jocelyn (Λίλι Ρόουζ Ντεπ), εκείνη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τη θέση που της αξίζει ως η μεγαλύτερη και πιο σέξι ποπ σταρ της Αμερικής. Τα πάθη της αναζωπυρώνονται από τον Tedros (Abel "The Weeknd" Tesfaye), έναν ιμπρεσάριο νυχτερινών κέντρων με βρώμικο παρελθόν. Η ρομαντική της αφύπνιση θα την οδηγήσει σε νέα ένδοξα ύψη ή στα πιο βαθιά και σκοτεινά βάθη της ψυχής της;».


Μετά την πρώτη σεζόν, το «The Idol» δέχθηκε πληθώρα αρνητικών κριτικών, κυρίως λόγω του «ρηχού», όπως το χαρακτήρισαν, σεναρίου, αλλά και των υπερβολικών ερωτικών σκηνών, οι οποίες κρίθηκαν από πολλούς «αχρείαστες». Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με ανησυχητικές μαρτυρίες που κατηγορούσαν τη σειρά για τοξικό κλίμα στα γυρίσματα και «πορνό με βασανιστήρια», απομάκρυναν το κοινό, με αποτέλεσμα να έχουμε το τέλος της σειράς, αφού όπως ανακοινώθηκε δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.