UPDATE

Τελικός US Open: Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και το γήπεδο γέμισε με celebrities


Τόνια Τζάφερη

11 Σεπτεμβρίου 2023

Τελικός US Open: Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και το γήπεδο γέμισε με celebrities
O χθεσινός τελικός του US Open, πέρα από τένις, είχε και λαμπερές παρουσίες του Χόλιγουντ

Έναν σπουδαίο τελικό είχαμε εχθές στη Νέα Υόρκη ο οποίος τα είχε όλα. Από σερβίς, forehands, backhands και τα σχετικά -μέχρι λαμπερά, νέα και παλιά ζευγάρια του Χόλιγουντ, athleisure looks από διάσημους, και επικές εκφράσεις χαράς ή απογοήτευσης.

Στη μάχη ρίχτηκαν ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν τον Τζόκοβιτς ξανά νικητή και να κατακτά έναν ακόμη τίτλο. Συγκεκριμένο ο Νόβακ επικράτησε του αντιπάλου του με 3 - 0 σετ (6-3, 7-6, 6-3) και έγραψε ιστορία, σε έναν τελικό που δεν ήταν όσο εύκολος όσο μπορεί να δείχνει το σκορ. Στο πρώτο σετ, ο Σέρβος τενίστας δεν γνώρισε ιδιαίτερη αντίσταση, αλλά το δεύτερο - και καθοριστικό όπως φάνηκε - κράτησε μία ώρα και 44 λεπτά.

«Σημαίνει τα πάντα για μένα» είπε ο 36χρονος τενίστας, μετά τη νίκη. «Ζω το παιδικό μου όνειρο, αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, κάτι που έχει δώσει σε μένα και την οικογένειά μου τόσα πολλά, σε τόσο δύσκολες συνθήκες».

Jenny.Gr
Splash News

Πέρα από τον νικητή όμως, οι κάμερες στράφηκαν και προς τις VIP θέσεις του γηπέδου, αφού οι λαμπεροί celebrities κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Μέσα σε αυτούς, υπήρχαν και ονόματα όπως η Κάιλι Τζένερ με τον Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάθιου ΜακΚόναχι και Καμίλα Άλβες, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Νικόλ Κίντιμαν με Κιθ Έρμπαν, Εύα Λονγκόρια με τον σύζυγό της και πολλοί ακόμη.

Oι celebrities που έδωσαν το παρών στον τελικό του US Open.