UPDATE

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή του - Το ποδόσφαιρο, η Βικτόρια και οι δύσκολες στιγμές


Τόνια Τζάφερη

20 Σεπτεμβρίου 2023

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή του - Το ποδόσφαιρο, η Βικτόρια και οι δύσκολες στιγμές
@davidbeckham / instagram
Μια διαφορετική ματιά στη διαδρομή της ζωής του, μας δίνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ο Ντέβιντ Μπέκαμ, μαζί με την οικογένεια και την ομάδα του, ετοίμασε ένα νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή του, και τη διαδρομή του μέχρι σήμερα. Κάτι όχι και τόσο πρωτότυπο, καθώς σχεδόν κάθε celebrity έχει κυκλοφορήσει και από ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή του -ωστόσο φαίνεται να είναι εξίσου ενδιαφέρον.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μπέκαμ» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, και συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου, από το Netflix. Πριν λίγες ώρες όμως, ήρθε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο μας δίνει μια γεύση, απ' όλα όσα θα παρακολουθήσουμε.


Με τον Όσκαρ Φίσερ Στίβενς και τον Όσκαρ Τζον Μπάτσεκ, σε ρόλο σκηνοθέτη (και οι δυο βραβευμένοι με Όσκαρ) -ο διάσημος πρώην άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλά για την καριέρα του, τη ζωή του, την οικογένεια, τη δημοσιότητα, αλλά και τις δύσκολες στιγμές του. «Δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου», δηλώνει ο Ντέιβιντ σε ένα σημείο στο αυτοβιογραφικό του ντοκιμαντέρ. «Ένιωθα ευάλωτος και μόνος», συμπληρώνει λίγο παρακάτω, δίχως να γνωρίζουμε ακόμη σε ποια περιστατικά της ζωής του αναφέρεται.

Το ντοκιμαντέρ πέρα από εξομολογητικά πλάνα, έχει συνεντεύξεις της οικογένειας, αλλά και ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό από τα τελευταία σαράντα χρόνια. Το ενδιαφέρον εστιάζει κυρίως στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και στο πως ο ίδιος βίωσε τη διαδρομή του μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της streaming υπηρεσίας, η υπόθεση έχει ως εξής: «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον πλανήτη, κι όμως λίγοι γνωρίζουν τον πραγματικό του εαυτό. Από το ταπεινό του ξεκίνημα στο εργατικό Ανατολικό Λονδίνο, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει και τον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του Ντέιβιντ είναι γεμάτη μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Η σειρά θα ταξιδέψει τους συνδρομητές στην πολυτάραχη αυτή πορεία και σκιαγραφεί την αναπάντεχη, προσωπική και έγκυρη ιστορία ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών».

Το τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ