UPDATE

5 TikTok trends που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το διάστημα για να περάσεις καλά


Τόνια Τζάφερη

4 Οκτωβρίου 2023

5 TikTok trends που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το διάστημα για να περάσεις καλά
@chiaraking/instagram
Από το "Tube girl", το "delulu" και άλλα πολλά του TikTok

Αν δεν έχεις ανοίξει ήδη TikTok, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένεις. Ή ακόμη καλύτερα, δεν ξέρεις εσύ τι χάνεις. Καλώς ή κακώς είναι το νέο app, στο οποίο αφιερώνουμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μας, αλλά τουλάχιστον το ευχαριστιόμαστε γιατί μας διασκεδάζει.

Ιδέες, challenges, trends, και περιεχόμενο που θα σε εμπνεύσει, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του TikTok, και γιατί όχι να μην δοκιμάσεις και εσύ μερικά από αυτά τα trends που κυριαρχούν αυτήν την περίοδο και έχουν σκοπό να σε διασκεδάσουν (και όχι μόνο). Είσαι έτοιμη να τα δούμε μαζί; Και περιμένουμε στο δικό μας TikTok λογαρισμό (jennygr) το feedback σου, σε περίπτωση που τα δοκιμάσεις:

Τube Girl

Προφανώς και θα ήταν πρώτο στην λίστα το "Τube Girl". Ξεκίνησε από την Sabrina Bahsoon, η οποία μένει στην Αγγλία και είδε τη ζωή της να μεταμορφώνεται μέσα σε μια νύχτα. Η ίδια πόσταρε στο TikTok ένα εξαιρετικό βίντεο, στο οποίο χορεύει μέσα στο μετρό, χωρίς να δίνει δεκάρα σε όποιον την βλέπει. Τα βίντεο της έσπασαν κάθε προσδοκόμενο και ξαφνικά έχει γίνει celebrity.

@sabrinabahsoon Like sirrrr why would i chase you 🤣 #tubegirl #greedy ♬ greedy tate mcrae unreleased - babytatie1

Πρόσθεσε στο βίντεο σου, το τραγούδι της Tate McRae, με τίτλο "greedy" (ή όποιο άλλο εσύ επιθυμείς) και χάρισε στο κοινό σου, την δική σου εκδοχή.

Delulu

Kάτι μας λέει ότι θα ακούμε και θα βλέπουμε αυτή τη λέξη, για πολύ καιρό ακόμη. Είναι λίγο δύσκολο να εξηγήσουμε το συγκεκριμένο trend, αλλά είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα των ημερών. Στην ουσία, το "delulu", προέρχεται από την λέξη "delusional", δηλαδή "παραληρηματικός". Δηλαδή, και ποιος δεν έχει στιγμές παραληρήματος σε αυτή τη ζωή; Αυτές ακριβώς τις στιγμές θέλει το κοινό στο TikTok, τσέκαρε το παρακάτω tag και βίντεο και θα καταλάβεις.

@wapmasterforever #delulu #taylorswift #grwm ♬ original sound - Stormie Goldsmith

If It's Lovin' That You Want

Αν παρακολουθείς ήδη TikTok, άκουσε το παρακάτω τραγούδι και δες την χορογραφία του βίντεο και θα καταλάβεις ακριβώς γιατί πράγμα μιλάμε. Τραγούδι της Ριάνα, θυμίζει παλιές καλές εποχές της (μουσικά μιλώντας) και συνοδεύεται από μια απίστευτα χαριτωμένη, αστεία, περίεργη και πετυχημένη χορογραφία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις τις λιγοστές κινήσεις, να βάλεις το τραγούδι και να μπεις στον ρυθμό.

@dennismik You can trust in me 🫶🏿 dc: @brett.sewell ♬ original sound - Marian Rivera

Αutumn Nails

Η ομορφιά έχει πρώτο λόγο στο TikTok και τα νύχια βρίσκονται στο προσκήνιο. Το ραντεβού για μανικιούρ σου, ενδιαφέρει πολλά περισσότερα άτομα απ' όσα θα περίμενες, και τα βίντεο που δείχνουν περιποίηση νυχιών έχουν κάτι πολύ ικανοποιητικό. Απλώς τράβηξε την διαδικασία αφαίρεσης υλικού, σχηματισμού των νυχιών σου, και πρόσθεσε μια φθινοπωρινή απόχρωση στα νύχια σου. Μη ξεχάσεις και ένα fan τραγούδι για το βίντεο και είσαι έτοιμη.

@chiaraking I love them🥹🤎 #fallnails #autumnnails @Minailbeauty ♬ enesify _ Out of My League - ig: enesfyy

The Airport TikTok

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά στο κοινό του TikTok (και σε εμάς δηλαδή) αρέσει πολύ να κοιτάμε τι στο καλό κάνει ο κόσμος στο αεροδρόμιο. Οι χρήστες είτε τραβούν ρομαντικά κλιπ από την ώρα τους στο αεροδρόμιο, είτε μας δείχνουν τι αγόρασαν από τα duty free, είτε απλώς μοιράζονται βαθυστόχαστες σκέψεις τους, όσο περιμένουνε την πτήση τους. Και αυτό φαίνεται να περνάει πολύ στον κόσμο, οπότε αν έχεις προγραμματίσει σύντομα ένα ταξίδι, ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις μόλις φτάσεις στην πύλη, για να σκοτώσεις την ώρα σου, όσο περιμένεις.

@mathismolinie Airport #fyp #fypシ #pourtoi ♬ оригінальний звук - julia

TAGS