UPDATE

Το αδιανόητο ρεκόρ της Μπάιλς και η ιστορική τριάδα στο σύνθετο ατομικό


JTeam

7 Οκτωβρίου 2023

Το αδιανόητο ρεκόρ της Μπάιλς και η ιστορική τριάδα στο σύνθετο ατομικό
Η Σιμόν Μπάιλς είναι η πρωταθλήτρια της ενόργανης με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία. Αυτό, όμως, είναι μόνο ένα μέρος του καταπληκτικού επιτεύγματος που πέτυχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μαζί με την Ρεμπέκα Ανδράδε και την Σιλές Τζόουνς

Για δύο χρόνια δεν ξέραμε αν θα επιστρέψει, πότε θα επιστρέψει, αν θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς. Η Σιμόν Μπάιλς προετοιμαζόταν ψυχολογικά και πνευματικά να μπει ξανά σε γυμναστήριο και να προπονηθεί. Αφού τα κατάφερε, το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Η Αμερικανίδα σταρ της ενόργανης γυμναστικής αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά από το ομαδικό χρυσό, κατέκτησε τον τίτλο στο σύνθετο ατομικό. Τον έκτο της τίτλο στο σύνθετο ατομικό, δέκα χρόνια μετά τον πρώτο στην ίδια πόλη ακριβώς.

«Ήταν πολύ συγκινητικό και σημαίνει τα πάντα αυτό για μένα. Η μάχη, όλα όσα έχω δώσει σε αυτό για να επιστρέψω σε αυτό το σημείο, να νιώθω άνετα και με αρκετή αυτοπεποίθηση για να αγωνιστώ», δήλωσε η Μπάιλς πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας μετά από μία τόσο μεγάλη μάχη. Αυτός ο έκτος τίτλος της την τοποθετεί στην κορυφή της ιστορίας της ενόργανης γυμναστικής, ως την αθλήτρια με τα περισσότερα μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς αυτή τη στιγμή η Μπάιλς κατέχει 34 (!) μετάλλια, περισσότερα από οποιαδήποτε γυναίκα ή οποιονδήποτε άνδρα στην ιστορία του αθλήματος.

Διάβασε τη συνέχεια στο gazzetta.gr