UPDATE

Πώς θα βλέπεις τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σου σειρών πριν προβληθούν στην τηλεόραση


JTeam

17 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα βλέπεις τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σου σειρών πριν προβληθούν στην τηλεόραση
Ποπ κορν, κουβερτούλα και οι σειρές που θα σε κάνουν να κολλήσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι στο σπίτι σου και να βλέπεις μία ωραία σειρά (ειδικά όταν έρχεται ο χειμώνας). Παίρνεις ένα μπολ με φρεσκοψημένα ποπ-κορν, το πιο απαλό κουβερτάκι και εκείνα τα αφράτα μαξιλάρια που βυθίζεσαι μέσα τους και μπορείς να κάτσεις εκεί για ώρες (ή μέρες). Υπέροχο σκηνικό, σωστά;

Αυτό που είναι ακόμα πιο ωραίο, ωστόσο, είναι να μπορείς να βλέπεις τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σου σειρών πριν την προβολή τους στην τηλεόραση, πριν από τους άλλους. Γιατί, όχι, δεν είναι ένα υποθετικό σενάριο, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πώς; Χάρη στο ANT1+ Preview του ANT1+, τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία που από την 1η Οκτωβρίου σού δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις πρώτη τα επεισόδια των σειρών πριν προβληθούν στον ΑΝΤ1.

Πάμε να δούμε τις 4 φανταστικές σειρές που θα σε κλείσουν στο σπίτι αυτόν τον χειμώνα και στις οποίες θα μπορείς να αξιοποιήσεις το ANT1+ Preview.

Ο Πρώτος Από Εμάς: Η σειρά που μιλάει για τα όνειρα που αφήνουμε στην άκρη

Jenny.Gr

Η ζωή είναι γεμάτη «πρέπει» και πολλές φορές αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα «θέλω» μας. Τι διαλέγουμε ανάμεσά τους; Η απάντηση είναι αρκετά περίπλοκη και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά όσο και να μη θέλουμε να ισχύει, συχνά τα πρώτα υπερισχύουν των δεύτερων και καταλήγουμε να αφήνουμε πίσω… εμάς. Μήπως όμως, δε θα έπρεπε;

Αυτά τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς της καθημερινότητας πραγματεύεται η νέα δραματική κομεντί που έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου και διηγείται την ιστορία έξι φίλων με διαφορετικές προσωπικότητες και ανάγκες. Όταν ένας από αυτούς καλείται να περάσει αλώβητος από μία περιπέτεια υγείας, όλοι συνειδητοποιούν ότι πρέπει να ζήσουν, να θυμηθούν τους στόχους και τα όνειρά τους και να τα βάλουν προτεραιότητα (σ.σ. Ίσως όπως όλοι μας!)

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Μετά Τη Φωτιά: Μία σειρά γεμάτη ανατροπές και συναίσθημα

Jenny.Gr

Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα, η Ειρήνη και η Ανθή, έρχονται αντιμέτωπες με ένα συγκλονιστικό γεγονός. Μία καταστροφική πυρκαγιά φέρνει τα πάνω – κάτω και εκείνες προσπαθούν να πάρουν πίσω τα ηνία της ζωής τους. Στον δρόμο τους θα βρεθούν 4 άντρες, δύο που θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν και δύο που θα προσπαθήσουν να τις βοηθήσουν.

Το «Μετά Τη Φωτιά» είναι μία σειρά γεμάτη έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ενώ οι δυνατές ερωτικές ιστορίες της είναι από αυτές που κρατούν αμείωτη την προσοχή σου μέχρι το τέλος. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Μάγισσα: Η πιο ακριβοπληρωμένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης

Jenny.Gr

Η «Μάγισσα» είναι ίσως η σειρά που έχει συζητηθεί όσο καμία το τελευταίο διάστημα κι αυτό δεν είναι καθόλου παράλογο. Μιλάμε για την πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση (κόστος 12 εκατομμύρια ευρώ), η οποία πραγματικά εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Από το σενάριο και τα σκηνικά μέχρι τις ερμηνείες, όλα συνθέτουν τα συστατικά της επιτυχίας της νέας σειράς.

Σχετικά με την υπόθεση, η σειρά παρουσιάζει την ιστορία δύο ισχυρών οικογενειών, δύο αντίπαλων πατριών του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, που ενώθηκαν μέσω του γάμου των παιδιών τους. Ξαφνικά, όμως, το εγγόνι τους εξαφανίζεται και η ήδη ρευστή ισορροπία της σχέσης τους ταράζεται. Η μεγάλη ερώτηση: Ποιος είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση του βρέφους;

Πρωταγωνιστούν: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Παγιδευμένοι: Ο Β' κύκλος πιο καθηλωτικός από ποτέ

Jenny.Gr

Οι «Παγιδευμένοι» έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό ήδη από την πρώτη σεζόν. Το μυστήριο και το δράμα έχουν την τιμητική τους σε αυτήν τη σειρά και η πλοκή με τις ανατροπές της έχει αποδείξει πως ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει το κοινό να αγωνιά.

Τώρα, στον Β’ Κύκλο, ένοχοι από τον Α’ αντιμετωπίζουν νέες καταστάσεις και συνθήκες ζωής. Μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν για να αποκτήσουν και πάλι αυτά που έχασαν; Νέοι χαρακτήρες εμφανίζονται και δημιουργούν αδιέξοδα και προδοσίες, ενώ ο συνδυασμός αστυνομικού θρίλερ και ρομάντζου που αγαπήσαμε στην πρώτη σεζόν εμφανίζεται στη μικρή οθόνη με ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα.

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη

Το πρόγραμμα αυτής της σεζόν είναι πλούσιο και οι σειρές που βρίσκονται στην streaming list μας πολλές και γεμάτες ενδιαφέρον, ίντριγκα, έρωτες, προβληματισμούς και ηθικά διλήμματα. Το ακόμα πιο τέλειο - Με τη βοήθεια του ANT1 Preview του ANT1+, θα μπορούμε να βλέπουμε όλα τα νέα επεισόδια πριν από όλους τους άλλους. Ετοιμάσου, λοιπόν, για την πιο συναρπαστική σεζόν παρέα με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες!